nerin-gele parašė:
jis tau meluoja... moteros neknarkia... niekada![]()
As jam sakiau, kad neburtu cia savo pasaku, bet kad viena karta paime ir nufilmavo
Tai nebe buvo kur dingt
nerin-gele parašė:
jis tau meluoja... moteros neknarkia... niekada![]()
As jam sakiau, kad neburtu cia savo pasaku, bet kad viena karta paime ir nufilmavo
Tai nebe buvo kur dingt
Saulene123 parašė:
As jam sakiau, kad neburtu cia savo pasaku, bet kad viena karta paime ir nufilmavoTai nebe buvo kur dingt
![]()
tave filmavo o pats knarke... viskas sufabrikuota
nerin-gele parašė:
tai gal polipai? mano mazas pusbrolis knarke labai tai jam polipus isoperavo ir knarkimas baigesi![]()
Gali būti, nes aš turiu tik pas mane jie biski kitaip nei įprastai, tai gal mažasis ir paveldejas.
nerin-gele parašė:
tave filmavo o pats knarke... viskas sufabrikuota![]()
Lūšiukė parašė:
Gali būti, nes aš turiu tik pas mane jie biski kitaip nei įprastai, tai gal mažasis ir paveldejas.
man regis cia nera paveldimas dalykas... as taip pat kelis kart juos issioperavus, bet mano dukrai nera
nerin-gele parašė:
man regis cia nera paveldimas dalykas... as taip pat kelis kart juos issioperavus, bet mano dukrai nera![]()
Man gyd sakė, kad šios bėdos paveldimos. Vyresneliui teko jau isoperuoti adenoidus, mažiesiems ir manau bus kaskas panašaus.
Lūšiukė parašė:
Man gyd sakė, kad šios bėdos paveldimos. Vyresneliui teko jau isoperuoti adenoidus, mažiesiems ir manau bus kaskas panašaus.
na, gydytoja zino geriau
jei jau taip sake, vadinasi tiesa
Lūšiukė parašė:
Cha vadinasi as ir is tevo paveldejau sita zaraza
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai