Dievas parašė:
Nu tikiuos gris tavo formos... Labai daug padidejai![]()
as irgi tikiuosi
tikiuos kad kaip padidejau taip ir sumazesiu. nusifotkinau pries pirma treniruote, paskui nusifotkinsiu kas menesi, ziuresim kas vyksta , jei vyksta
Dievas parašė:
Nu tikiuos gris tavo formos... Labai daug padidejai![]()
as irgi tikiuosi
tikiuos kad kaip padidejau taip ir sumazesiu. nusifotkinau pries pirma treniruote, paskui nusifotkinsiu kas menesi, ziuresim kas vyksta , jei vyksta
Juditel3 parašė:
oj mano dydis irgi ne tas, ir is tikro dabar jau 8 men praejo ir tik dabar ismokau, kaip rengtis esant xl dydzio o ne s, kaip iprastadar plius sportuoju su vilt…
Jei parašysiu savo adresą, gal atsiųsit kokius 5-6 kilogramus?
Jau atsibodo rūbus vaikų skyriuj pirkt
Gluosnelė parašė:
aš xs po nėštumo s![]()
Beveik ta pati bėda
Prieš nėštumą S, retkarčiais XS, o dabar iki S netraukiu
Mary.S parašė:
Jei parašysiu savo adresą, gal atsiųsit kokius 5-6 kilogramus?Jau atsibodo rūbus vaikų skyriuj pirkt
![]()
zaliavalgyste VON, ir bus tu kilogramu kiek tik nori...
Butterfly_ parašė:
zaliavalgyste VON, ir bus tu kilogramu kiek tik nori...![]()
![]()
Aš ne žaliavalgė
Aš visą gyvenimą tiek sveriu. Nuo septintos klasės daugiau nei 52 nesu svėrus. Na, išskyrus nėštumą
Po gimdymo dar viską valgiau. Kas iš to? Nei sportavau, nei dietų laikiausi, nei kalorijas skaičiavau. Svoris nukrito pats savaime. Medžiagų apykaita super greita. Net jei lašinius taukų jūroj valgyčiau nebūčiau storesnė
Mary.S parašė:
Aš ne žaliavalgėAš visą gyvenimą tiek sveriu. Nuo septintos klasės daugiau nei 52 nesu svėrus. Na, išskyrus nėštumą
Po gimdymo dar viską valgiau. Kas iš to? …
Kaip ten sakoma lasiniai lasiniu neaugina
jei nori galim keistis, as tau savo duosiu tu man savo, kai numesi galesim apsikeist
Juditel3 parašė:
jis ir sau skupus. buvom nuvaziave, Dovydo parodyt, tai jis jaunystej turejo dar uz talonus pirkta megstuka toki rastuota, tai jis ji vsidar nesioja, kaip ir trenin…
Kad sau skupus tai bala nematė, bet kai vaikams maisto gaili tai kazinau
pas maniški ir rūbų jauciu mažiausiai iš visų, nes jam niekada nieko nereikia, bet maisto kąsniu bent neskaičiuoja
Mary.S parašė:
Radau ką tik mintį"Kodėl dievas sukūrė vaikus tokius mažus? Todėl, kad kai jų neįmanoma perkalbėti, juos būtų galima tiesiog išnešti"
![]()
![]()
Gera mintis
Dėl svorio kudziausia buvau po pirmojo... Bet tada stresas žiaurus buvo
tai man svoris susinormalizavo tik gyvenimą susitvarkius. Db esu vėl tokia kokia buvau prieš pirmąjį, tik va krūtinės trūksta
Mary.S parašė:
Jei parašysiu savo adresą, gal atsiųsit kokius 5-6 kilogramus?Jau atsibodo rūbus vaikų skyriuj pirkt
![]()
nori as tau 20 atsiusiu, galesi pasidet dar keik nenaudosi
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai