edminrika parašė:
Tai jei dave bounty tai 125 puslapyje yra lentele, kokie skausmo malsinimo budai.
Ot per nagus man reikduot, kazkur nujojau ta knygele
Gal dar rasiu kai tvarkysiu visus uzkabarius
edminrika parašė:
Tai jei dave bounty tai 125 puslapyje yra lentele, kokie skausmo malsinimo budai.
Ot per nagus man reikduot, kazkur nujojau ta knygele
Gal dar rasiu kai tvarkysiu visus uzkabarius
Olaiwa69 parašė:
O vat sito tai as ir bijauDabar vyrui sakau miegokim kol galim
Nes buna kad 8 val miegot einam
as taip pat miegu kiek galiu daugiau ;) kiek iseina ;)
martulinka parašė:
as taip pat miegu kiek galiu daugiau ;) kiek iseina ;)
oj pasistenk miegoti kuo daugiau ir ilsetis nes pirmosios savaites bus sunkios. Na aisku vaikuciai skirtingi taciau manosios naktis buvo trumpos nes maziuke refliuksa turejo tai valgem su problemomis nuolaitinis klykimas. dabar fufufu jau viskas susitvarke miega gerai ir tik karta dar atsikelia uzkasti
simonyte_k parašė:
Sveikos merginos, iskilo toks klausimas, o misineliu nereikia imtis i ligonine? Jai bus probelmu su pienu, duos ten kanors maziukuj?
Net nzn, bet as ruosiuos pasiimt, nu maza ka duos neduos, man labiau patinka savo tureti
Olaiwa69 parašė:
Net nzn, bet as ruosiuos pasiimt, nu maza ka duos neduos, man labiau patinka savo tureti![]()
Na as irgi tokios nuomones, kad atsarga gedos nepadarys ;) Tik reikia dabar pasidomet koki misineli geriausiai isigijus, nes neturiu nei zalio supratimo..
simonyte_k parašė:
Na as irgi tokios nuomones, kad atsarga gedos nepadarys ;) Tik reikia dabar pasidomet koki misineli geriausiai isigijus, nes neturiu nei zalio supratimo..
As tai galvoju apie aptamil, bet dar reiks labiau pasidomet. Kas vienam vaikui tinka, gali netikt kitam
Bet isbandyti reiks
Olaiwa69 parašė:
Tai jau butiniausiai gausi parasyti kaip sekesi su jais darbuotisAs pirkau maziausio dydzio, bet pagal mano krutine ir spenelius tuo labiau tai jau laaaaabai di…
valge gal 40min, bet kai paguldziau verke, gal nedavalgo per ja, nezinau.tada daviau be to, tai nuluzo po 15min
skauda biski maziau, kai tik duodi,poto skauda tik vos vos;)
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai