Chloe8 parašė:
Kaip tik norėjau sakyti, ar Tavo tyrimų ats. dar nėra, jei net mano vyro jau buvo. O tų lapų su CD nedavė ir anti palete nedavė nusifotkint?
Ji man pastu atsiunte,as pas ja nebuvau...
Chloe8 parašė:
Kaip tik norėjau sakyti, ar Tavo tyrimų ats. dar nėra, jei net mano vyro jau buvo. O tų lapų su CD nedavė ir anti palete nedavė nusifotkint?
Ji man pastu atsiunte,as pas ja nebuvau...
svaja parašė:
Pasidalinsiu ištrauka iš praėjusių metų mokslinio straipsnio "Recurrent miscarriage linked to faulty sperm":
Tai man su 71% fragmentacija gydytoja net nesiule isci. Sako 71% kad nepavyks.
Liepe nusimust, nes tai aplinkos veiksnys O ne igimtas dalykas.
svaja parašė:
Pasidalinsiu ištrauka iš 2019 metų mokslinio straipsnio "Recurrent miscarriage linked to faulty sperm":
Ačiū! Aš pati apie defragmentacijas prieš porą mėn domėjausi.
Man šis tyrimas toks.. papildomas. Atsakymas ateina procentu, va kaip pvz. Laurutes vyrui - 71 proc. Nieko kažko labai daugiau ar išsamiau. O "gydymas" tai tas pats ką darytų vyras ir su esamais spermogramos rezultatais - pagertų folio, vitamino c, kitų antioksidantų ir/ar seleno, n cisteino, visko iš ko susideda motility boost. Ta prasme šiaip ar taip tą patį gertų. O rezultatas yra kintantis. Va pvz kokio ivf tai tikrai nebedaryčiau vyrui nepatikrinus defragmentacijų. Bet šiaip tai tas procentas apčiuopiamos naudos kažin ar duotų, nebent pastebėti, ar yra gerėjimo progresas nuo papildų. Turbūt reiks nuvažiuot Rygą aplankyt
Ryt vyras priduos kraują hormonams ir pasėlį pasakiau kad pasidarytų, gal kažką ras.
O šiaip tai kuo toliau tuo labiau suprantu, kad normospermija dar visai nereiškia, kad su vyro "turtu" viskas ok. Ir pastebėjau, kam randa antitestis, tas turi bėdų su greičiu ir kažkiek su morfologija. O jei su morfologija daugiau, tai manau ir taip aišku, kad su defragmentacijom ir yra reikalų...
Chloe8 parašė:
Man šis tyrimas toks.. papildomas. Atsakymas ateina procentu, va kaip pvz. Laurute…
O mums kaip tik liepe negert vitaminu
nes buvo ju apsinuodijimas
Chloe8 parašė:
Man šis tyrimas toks.. papildomas. Atsakymas ateina procentu, va kaip pvz. Laurute…
Mano vyras, neturi bedu su SP, bet pries 1ivf, SP buvo gera, punkcijos diena - taike ICSI. Taip ir likau nesupratus, kas ten nutiko. Sake, nuo streso.
Na jis tikrai, lb nervinos. 2ivf ji ruosiau,tam is anksto,ir vaisinos naturaliai.
O koki paseli vyras darys?
Radau apie CD 8 padidėjimą. Pagride nuo citomegalo viruso, lėtinės virusinės infekcijos.
Įtakos turi amžius, fizinis aktyvumas, rūkymas, alkoholis (ties standartinia kaip visada). Tai negi teks ir vyrui visus virusinius tyrimus padaryt. Nes antites'čiui tai ir kaip suprantu turi įtakos lėtiniai uždegiminiai organizmo procesai. Nu tai tą patį viską reiks vyrui, ką ir sau tyriau.
Laurute B. parašė:
O mums kaip tik liepe negert vitaminunes buvo ju apsinuodijimas
![]()
Aš manau, kad mūsų vyrų sitaucijos labai priešingos, kaip du skirtingi poliai. Maniškis nieko iš papildų negerdavo, jam tai iškart su labai ligotais žmonėm asocijuojasi ir jis už mane vyresnis, jam 41, tai amžius, oksidaciniai procesai ir t.t. Su tais vitaminais sunku, nes tai išgeria tai ne, tai pamiršta, tai išlekia visai dienai. Sugers kursą, kortos spermogramą ir matysim... Tavo vyras manau buvo tikrai labiau gal prisižiūrintis, sveikiau gyvenantis, gal dar ir kokių vitaminų ar antioksidantų daug vartojo? Per daug kaip ir per mažai yra negerai.
Bet šiaip ir aš skaičiau, kad aplinkos sukeltas veiksnys, ne įgimta, nebent jau visai blogi rezultatai ir nieks nepadeda.
Laurute B. parašė:
Atsargiai su vitaminais.
Ten kur rozine apibraukiau raso kiek procentu virs normos pas ji vitaminu buvo/ant…
Bet jis gere, ne tik tuos vitaminus juk.
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai