B3auty parašė:
Tai gal Jūs per vaisingas pas vyrą nulėkit, kad nereikėtų Jums laukt 😍 Jeigu įmanoma žinoma👌❤️
Kad toli vyras 🥲 virš 1000 KM nėra net skrydžio tiesioginio su persėdimais tik🥲
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįB3auty parašė:
Tai gal Jūs per vaisingas pas vyrą nulėkit, kad nereikėtų Jums laukt 😍 Jeigu įmanoma žinoma👌❤️
Nainaa parašė:
Lyginant pirmą su paskutiniu matosi paryškėjimas. Aš irgi jei lyginu kiekvieną dieną,tai atrodo nesimato skirtumo,bet pasižiūrėjus kas antra dieną tai jau matosi…
Pirma su paskutiniu taip. Mintys man galvoj netelpa 🙈🙈
Blackblackmagic parašė:
Išvarys iš proto mane tie testai...žinok ar meluoja ar ne .... Nes pilvo apačią laaabai maudžia... Ir atsirado po 5 min tai gal išdziuvimas... Nu žodžiu😵💫…
Kažkas tikrai matosi
B3auty parašė:
Pirma su paskutiniu taip. Mintys man galvoj netelpa 🙈🙈
Suprantu, ir linkiu kantrybės 😃
ange parašė:
Kažkas tikrai matosi
Bet dabar žinok ar meluoja ar ne laukt ryt teks. Bet jausmas kad pramus taip maudžia pilvo apačią kaip turi būti
Blackblackmagic parašė:
Aš skrisčiau! 🤭 Kiek istorijų dar girdėjus ir čia skaičius, kurios skrido ir kibo 🤭👌
Nainaa parašė:
Suprantu, ir linkiu kantrybės 😃
Ačiū, gal išsiugdysiu aš tą kantrybę 😂
Blackblackmagic parašė:
Bet dabar žinok ar meluoja ar ne laukt ryt teks. Bet jausmas kad pramus taip maudžia pilvo apačią kaip turi būti
Man maudžia 🫣 tik labiau visą pilvą apima 🤔
B3auty parašė:
Aš skrisčiau! 🤭 Kiek istrojų dar girdėjus ir čia skaičius, kurios skrido ir kibo 🤭👌
Na matysim kaip čia bus 😀 su vaiku yra reikalų vienai skristi 😀😀
Blackblackmagic parašė:
Na matysim kaip čia bus 😀 su vaiku yra reikalų vienai skristi 😀😀
Tai va čia turbūt būtų didžiausias iššūkis 🫣
B3auty parašė:
Aš skrisčiau! 🤭 Kiek istorijų dar girdėjus ir čia skaičius, kurios skrido ir kibo 🤭👌
Man ir visa pilvą ties bamba daugiausia,myntys nekokios🫣
B3auty parašė:
O man rodos, kad mano testukas neryškėja ir stovi vietoj nuo vakar 😔 žinau kad kas dvi paras, bet norisi ryškesnio😔 apatinis išryškėjo per porą min 😔…
Jei viršutinis vakar dienos, tai apatinis tikrai šiek tiek ryškesnis
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai