kristuka parašė:
tai jau tikraibet jau manau kad tavasis greit turetu gryzt. kur isvykes ?
Dar pora savaiciu teks vienoms kentet. Norvegijoj
kristuka parašė:
Dar pora savaiciu teks vienoms kentet. Norvegijoj
@kvietkelis@ parašė:
Oficialios info niekur nera ir nerasi. Jeigu labai reikia, galiu bandyti pavarde suzinoti.
Tai mes jau pavardes suzinojom, paziurejau ketvirtoku tvarkarasti pamoku ten yra mokytoju pavardes, bet info apie mokytojus nera...
Rienata parašė:
Tai mes jau pavardes suzinojom, paziurejau ketvirtoku tvarkarasti pamoku ten yra mokytoju pavardes, bet info apie mokytojus nera...
info nete ieskot reik. per visus forumus ir ieskoti. i google isivesk pavarde ir ismes vis turima info..
kristuka parašė:
kokiam mieste ? maniskis tai bergene. jus nezadat vaziuoti kartu ?
kristuka parašė:
kokiam mieste ? maniskis tai bergene. jus nezadat vaziuoti kartu ?
Tp bergene
Kol kas ne. Paskui bus matyt.
Rienata parašė:
Tai sitai as suprantu, as sakau, kad galiu suzinoti pavarde, pas ka galima rasytis. arba gali googlint, kaip kazkas cia siule.
nejuly parašė:
Tp bergene![]()
Kol kas ne. Paskui bus matyt.
as tai tikiuosi kad jau vasara galesim isvykti..
kristuka parašė:
as tai tikiuosi kad jau vasara galesim isvykti..![]()
As nlb noriu ten. Nepatinka man no. Nesveikai erzina pastovus lietus, o bergenas pats lietingiausias no regionas. Mane saule tiesiogiai veikia, tai ten trbt nuo proto nusokciau
nejuly parašė:
As nlb noriu ten. Nepatinka man no. Nesveikai erzina pastovus lietus, o bergenas pats lietingiausias no regionas. Mane saule tiesiogiai veikia, tai ten trbt nuo proto nusokciau
na saule ir man reikalinga
bet kai jau sitiek laiko tas vazinejimas, tai jau nebegaliu, kuo toliua tuo sunkiau.. o dar kai lt buna per metus tik 3 men sudejus visus gryzimus.. tai man dzin, pakentesiu ta lietu, bet siaip tas oras kaip ir pas mus. tai saule tai lietus tai vel saule tai vel lietus
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai