laima.laima parašė:
Labas, įdomu kas gimdėte čia, kaip žiūri į virkštelės kirpima? Skuba ar ne?
Na jei yra rizika rezus konfliktui (mama minusas, tėtis pliusas), tai kerpa greitai be jokių nupulsavimų
Miško g. 27, Kaunaslaima.laima parašė:
Na jei yra rizika rezus konfliktui (mama minusas, tėtis pliusas), tai kerpa greitai be jokių nupulsavimų
Liebchen parašė:
Gimdžiau prieš mėnesį , aš minus , vyras plius ir nupulsuoti leido 😊
silviya parašė:
Gimdžiau prieš mėnesį , aš minus , vyras plius ir nupulsuoti leido 😊
Bet ar ilgai? Neužtenka poros min pilnam nupulsavimui.
Dėl skirtingų rezusų ir mums prieš porą metų greit nukirpo. Bet dabar sužinojau, kad tai nėra indikacija greitam kirpimui, tai šį kartą atskirai prašysiu leisti pilnai nupulsuoti.
DžiaugsmoSaulytė parašė:
Bet ar ilgai? Neužtenka poros min pilnam nupulsavimui.
Tikrai nepasakysiu kiek , nes ne tas galvoj buvo, bet tikrai laukė , nes vis sakė na dar truputį , dar truputį , vis tikrino,tai kaip supratau iki galo laukė
laima.laima parašė:
Nuo situacijos priklauso. Mano abu gimė žaliuose vandenyse, su pirma greit kirpo ir pasiėmė apžiūrėt ją. O su antru norėjo leist, bet jam sunkiai sekėsi įkvėpt ir verkt, tai teko irgi be jokių ceremonijų kirpt. Bet jei viskas gerai,tai tikrai leis nupulsuot
silviya parašė:
Tikrai nepasakysiu kiek , nes ne tas galvoj buvo, bet tikrai laukė , nes vis sakė na dar truputį , dar truputį , vis tikrino,tai kaip supratau iki galo laukė :)…
kas prieme gimdyma?
Auganti Kartu parašė:
Mano atveju, neleido nupulsuoti, nes sakė, kad labai kraujuoju. Labai nekraujavau, buvo minimalus plyšimas, iš kurio kraujavo. Ir kiek skaitau, tai beveik visoms ne…
Na man su trim gimdymais, du iš jų gimė su žaliais vandenim, ir visiems leido virkštelei nupulsuoti
Tai nereikėtų absoliutint kad "praktika yra neleisti"
Symphony parašė:
Na man su trim gimdymais, du iš jų gimė su žaliais vandenim, ir visiems leido virkštelei nupulsuoti![]()
Man taip pat gimė žaliais vandenimis ir kraujavimas buvo labai stiprus, bei komplikuotas gimdymas, tačiau leido nupulsuoti.
Laukiancioji2021 parašė:
kas prieme gimdyma?
Daiva Statkevičienė ir akušerė Gabija ,
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai