Ritata parašė:
tu el.pasto adresa man parasyk..as turi picasa bet sujuom moku tik ant vienos foto daugiau foto ikelti..tai is manes ir jokios naudos![]()
parasiau tau i AZ
dekui tau
Ritata parašė:
tu el.pasto adresa man parasyk..as turi picasa bet sujuom moku tik ant vienos foto daugiau foto ikelti..tai is manes ir jokios naudos![]()
parasiau tau i AZ
dekui tau
nu mamos jus ir saunuoles..as moku tai tik kojines megzti
o rubelius uzsisakiau is tokios merginos zvakes papuosimas,skraiste,suknyte,batukai..kadangi neapsisprendziau ko noriu kepurytes ar galvos juostos tai uzsisakiau abu
ir man kainuos su atsiuntimu 150lt manyciau pigiau grybu..o mezga is 100% medvilnes..
zivvi parašė:
parasiau tau i AZdekui tau
![]()
![]()
aga radau..kelia vis dar darba prisegimui
zivvi parašė:
pati neri? labai grazuas irgi skraiste maziukui savo jau nuneriau
ir batukus, dabar sakau dar kepuryte kokia nors nunert reiktu
siaip patinka man nert, atsipalaiduoji... bet va jei butu gimus mergyte nezinau ar buciau sugebejusi suknute kokia nunerti :)))) kazkaip man atrodo per sudetinga tas kaklas ir rankoves butu
![]()
Aha pati neriu uzejus manija dabar nerimo
pabandziau ir jau va 3 suknytes nunerus dar visokiu niekuciu savo leliukui
Ilonyce parašė:
Aha pati neriu uzejus manija dabar nerimopabandziau ir jau va 3 suknytes nunerus dar visokiu niekuciu savo leliukui
![]()
as irgi pradejau nert ir negaliu sustot :))) bet berniukui, kazkaip nera ka daug cia prinert
sakau gal sau kokia kepure reikes nusinert
Ritata parašė:
aga radau..kelia vis dar darba prisegimui![]()
galvojau gal neuzmatei
atsiprasau, kad per mane tiek vargo
Ilonyce parašė:
tai va kad pas mane irgi berniukas nusimato, todel tos suknytes kaip ir nebereikalingos
o berniukui tai irgi turiu visokiu ideju, tikrai graziu drabuzeliu galima nunerti,man labai grazu is naturalaus lino, arba galima numegzti su virbalais kokiu grazuciu rubeliu
![]()
as gal ir bandyciau, bet kai niekada nenerus, tai nezinau ar pavyktu
zivvi parašė:
as gal ir bandyciau, bet kai niekada nenerus, tai nezinau ar pavyktu![]()
reikia tik pradeti, o paskui savaime gaunasi. Kantrybes reikia mezgant didesne suknele
Ilonyce parašė:
reikia tik pradeti, o paskui savaime gaunasi. Kantrybes reikia mezgant didesne suknele![]()
tai as rasciau kantrybes, tik sakau nezinau kaip ta kakla nert reiketu :)))) nu bet gal reikes pabandyt kada kokiai nors mergainai padovanosiu
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai