E.M 2012 parašė:
tik juos dar nupurksiu baltais dazais,esu macius purkstu sidabriniu,auksiniu,bet man balti graziausiai![]()
Suklijuojat su karštais kiljais, ar kitu būdu?
E.M 2012 parašė:
tik juos dar nupurksiu baltais dazais,esu macius purkstu sidabriniu,auksiniu,bet man balti graziausiai![]()
Suklijuojat su karštais kiljais, ar kitu būdu?
Aš jau irgi pasirūpinau simbolinėm atminimo dovanėlėm svečiams, beliko tik gražiai supakuoti
Vakar turguj 21 vaškinį angeliuką nupirkau už 23 litus
Tas su armonika 2 litai, visi kiti po litą
Man labai patiko tas sėdintis angeliukas, deja, kelis tokius teturėjo, tad teko pirkti kelių rūšių.
P.S. man tie angeliukai iš makaronų nepatinka
Asmeniškai man priimtinos tik suvartojamos (suvalgomos, sudeginamos ir t.t.) atminimo dovanėlės.
Teisingai sako mamyte del antro vardo, jis jau nebutinas, mums kunigas viska isaiskino, sako nebent norit kazka pagerbt, ar del saves, tada niekas ir nedraudzia. Mes desim antra varda, senelio, nes taip norejau
o del skraistes paklaust visai isgaravo, dbr nzn ar ja pirkt...
Ingulis, kokiam cia turgun sie groziai? Musu sveciai gaus po angeliuka is karoliuku,galvoju ar dar ko reikia.
Sventes vieta puosiu pomponsais
noriu paprastu krikstynu. Man krikstas toks ramybes metas.
micke parašė:
as rytoj vaziuoju pas kuniga tai suzinosim del skraistes.idomu, ka sakys, nes visai kitam lt gale krikstysim![]()
Cia visur skirtingai, speju
Maila parašė:
Teisingai sako mamyte del antro vardo, jis jau nebutinas, mums kunigas viska isaiskino, sako nebent norit kazka pagerbt, ar del saves, tada niekas ir nedraudzia. Me…
Rietavo turguj. Bet ta moteris sakė, kad yra iš Mažeikių ir į Rietavo turgų retai atvažiuoja
Gaila, kad tel. nr. nepaprašiau...
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai