ashlin parašė:
Mes darysim šventę mano tėvų namo kieme,užsakėm palapinę,stalus,kėdes. Visą maistą atveš firmą,kol karšti bus ir padavėjas,kai suvalgysim karštus jis išvažiuos (šia…
Mane labai domina tokia ideja. Jus Vilniuje?
ashlin parašė:
Mes darysim šventę mano tėvų namo kieme,užsakėm palapinę,stalus,kėdes. Visą maistą atveš firmą,kol karšti bus ir padavėjas,kai suvalgysim karštus jis išvažiuos (šia…
Mane labai domina tokia ideja. Jus Vilniuje?
ashlin parašė:
Buvau uzklausius ar jus is VLN. Matau kad ne. Is kauno. Jei jums nesunku gal jus galit man parasyt mazdaug kainas kur maista uzsaket uz 1 zmogu? Ir palapyniu kedziu staku kaina jei zinot? Ir padavejo kaina. Labai buciau dekinga. Nes noriu primest ar apsimoka daryt muns tokia svente. Restorana atmetu nes bijau kad su vaiku man bus sunku. Namie kaz kaip geriau ir miegot paguldyt ir visa kita. Tai galvojam kieme. O ta ideja viska uzsakyt man lb patiko .
Tea party parašė:
O gal žinot iš kur Vilniuj galima nebrangiai užsakyti maistą šventei?![]()
Mane irgi domina. Jei suzinosit ir man
gintullis parašė:
Mes iš pradžių ieškojom Kaune, tad man labai patiko Dėžutis, ypač jei bus nemažai vaikų. Jei norisi gero maisto, terasos patiko Čiop čiop. Dar kažkas buvo rekomenda…
Gal žinot Čiop čiop kainas?
Liinute.s parašė:
Mes liepos 1. Irgi galvoju apie lauko zaidimus ar batuta vaikams. Maistu pasirupinsim patys, nieko mandro turbut, lauke saslainebent kokiu sumustinuku uzsakyt, …
Rugpjūčio 15
Aš ir manau maitinsiu (bus 9 mėn), bet jau ir valgys papildomai, tai gal išsisuksiu be maitino mp šventės metu, nes kitaip reik suknelę apgalvot, kad būtų patogu maitinti.
Atika parašė:
Kokius lauko žaidimus planuojat? Ar šiaip kokią veiklą vaikam?
Mes nuomosimės iš Margas miškas, Jenga ir pan. lauko žaidimai
Mašulia parašė:
Buvau uzklausius ar jus is VLN. Matau kad ne. Is kauno. Jei jums nesunku gal jus galit man parasyt mazdaug kainas kur maista uzsaket uz 1 zmogu? Ir palapyniu kedziu…
Maistą užsakėm iš kavinės Kregždutė (pagal rekomendacijas) kiek žmogui negaliu pasakyti,bet mes mokėsim ~450€ ,bus 24 žmonės. Čia kaina su karštais,šaltais užkandžiais,indais,padengimu ir ledukų generatoriaus nuoma. Be saldaus stalo. Padavėjo valanda 4.5 €.
Palapinė su 3 stalais,24 medinėm baltom kėdėm,2 apvaliais baltais staliukais 150 €.
NeringaRaa parašė:
Sveiki gal kas galite parekomenduoti kuris geriausias torto skonis is Bijolos krikstynoms?![]()
Karamelinis
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai