alexandraa parašė:
Ikeliu foto ?
Jus raset, kad esat pilnesnio sudejimo...Esat normalaus kuno sudejimo.169 cm ir 58 kg.Kur cia tas pilnumas?
alexandraa parašė:
Ikeliu foto ?
Jus raset, kad esat pilnesnio sudejimo...Esat normalaus kuno sudejimo.169 cm ir 58 kg.Kur cia tas pilnumas?
Lauksmė parašė:
Nu tikrai ne perziuvusi. Mano toks pat ugis, o sveriu ~48, tai +10 kg man jau atrodytu zymiai kitaip. Noreciau priaugt ir jausciaus pilnesne
:))
Lauksmė parašė:
Gal ne taip pasakiau, turiu omeny apvaliu formu, yra ir uzpakalis ir liemuo o dabar dar ir papai ? is tikro esu vidutinio sudejimo, tikrai ne is tu gleznuciu smulkuciu merginu
Claudia. parašė:
Nu tikrai ne perziuvusi. Mano toks pat ugis, o sveriu ~48, tai +10 kg man jau atrodytu zymiai kitaip. Noreciau priaugt ir jausciaus pilnesne:))
As esu visiskai tokiu pat ismatavimu, na tik, kad dabar laukiuosi..tai as net ne tiek, kad apvali atrodau, bet plona ir labai plona
gal mano kaulai sunkesni..
Vasaree parašė:
As esu visiskai tokiu pat ismatavimu, na tik, kad dabar laukiuosi..tai as net ne tiek, kad apvali atrodau, bet plona ir labai plonagal mano kaulai sunkesni..
Ir mano matmenys panasus.Bet as kuda labai.
Sveikos mergaites .... jungiuosi ir as i jusu buri. Planuojju pasitvarkyti papulius
. Pagimdziau du vaikus, daugiau nebus
laikas mamai pasigrazinti. Ugis 168, svoris 59 kg, atstumas iki speneliu 23 cm
... speju reikes ir pakelimo . Iki nestumo turejau C-D , dabar liko tik B. Tiksliau nieko neliko tik skura. Noriu apvaliu ir D
Renkuosi is dvieju gydytoju Daunoravicius ar Kaikaris .
Is Daunoraviciaus gavau toki lapa- pasiruosimas krutu didinimo operacijos konsultacijai. Tai ta pati nusiunciau ir Kaikariui. Dabar laukiu pasiulymu, labai noriu palyginti. Kadandi gyvenu ne LT , veiksmas vyksta emeilu.
alexandraa parašė:
Gal ne taip pasakiau, turiu omeny apvaliu formu, yra ir uzpakalis ir liemuo o dabar dar ir papai ? is tikro esu vidutinio sudejimo, tikrai ne is tu gleznuciu smulku…
O kiek klubai cm?Is foto tikrai kudute attodot.Ka vyras sake pries op ir po op?
Ingusiaaa parašė:
Sveikos mergaites .... jungiuosi ir as i jusu buri. Planuojju pasitvarkyti papulius. Pagimdziau du vaikus, daugiau nebus
laikas mamai pasigrazinti. Ugis 168,…
Dainiu Daunoraviciu? Koks ten lapas? Kas ten rasoma? Tavo ismatavimai ir gyd. siulymai?
Lauksmė parašė:
Dainiu Daunoraviciu? Koks ten lapas? Kas ten rasoma? Tavo ismatavimai ir gyd. siulymai?
Taip Dainiu. Kaip teisingai pasidaryti nuotraukas,kurias jam atsiusti. ir aisku ismatavimai , kokiu jam reikia. Viska surasiau i emeila , prisegiau nuotraukas ir laukiu jo pasiulymo
Ingusiaaa parašė:
Taip Dainiu. Kaip teisingai pasidaryti nuotraukas,kurias jam atsiusti. ir aisku ismatavimai , kokiu jam reikia. Viska surasiau i emeila , prisegiau nuotraukas ir la…
O kiek cm po krutine pas jus?
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai