Astute11 parašė:
O jum ranku nemausdavo?ir nugaros?![]()
Tai nugarą nuo gulėjimo ant nugaros, aišku paskausdavo, man skaudedavo kai atsiguldavau ant nugaros is nuleisdavau rankas prie šonų, aplink pažastis kažkur irgi skaudėdavo
Astute11 parašė:
O jum ranku nemausdavo?ir nugaros?![]()
Tai nugarą nuo gulėjimo ant nugaros, aišku paskausdavo, man skaudedavo kai atsiguldavau ant nugaros is nuleisdavau rankas prie šonų, aplink pažastis kažkur irgi skaudėdavo
Sniegexx parašė:
Kiek ml implantai? Kuo didesni implantai tuo labiau skauda ir tuo sunkesnis pooperacinis laikotarpis
Pilnai tikiu,bet pas mane zinokit nedideli,275 ml tik,palyginus mazi kokius cia kitos merginos dedasi
Astute11 parašė:
Pilnai tikiu,bet pas mane zinokit nedideli,275 ml tik,palyginus mazi kokius cia kitos merginos dedasi![]()
Gal tavo krutine visada buvo a ir, kai dejo implanta toje vietoje visai nebuvo laisvos odos.Tikiuos supratai,ka norejau pasakyti. Ir dar kiekvienos moters skausmo skale yra skirtinga.Laikykis.
Astute11 parašė:
Pilnai tikiu,bet pas mane zinokit nedideli,275 ml tik,palyginus mazi kokius cia kitos merginos dedasi![]()
Aaa tada mazi
Kgeira parašė:
Dėl liemenėlės, tai pas mane apimtis po 70, bet liemenėlę gavau 34C (75C) ir atsibudau su užsegta stipriausiai, o paleidžiant paliko ant paskutinio kabliuko, sakė n…
Pas mane 70cm po krutine ir gavau liemenele 70B
ir buvo uzsegta stipriausiai ir po to taip ji issitampe, kad baisu. Laisva visai liko.
Sniegexx parašė:
Pas mane 70cm po krutine ir gavau liemenele 70Bir buvo uzsegta stipriausiai ir po to taip ji issitampe, kad baisu. Laisva visai liko.
Bet aš manau ir liemenėlės skirtingos pas visus gyd, pas mane tokia kaip maitinimo paprasta laisva medžiaga tampoma, nėra jokiu išformavimų ar pan
Astute11 parašė:
Sveikos merginosketvirtadieni man atliko operacija,iki tol tikrai jauciausi geriau negu iki sios nakties..kazkoks pragaras..bandau issijudinti is lovos,siandien…
Man nebuvo stebuklingai gerai 3cia diena. Ir rankas maude ir krutine. Labiausiai nugara. Iki siol nakti atsibundu nuo nugaros skausmu.. ir patinimas iki siol yra, ypac rytais (jau 12 dienu). Geriau pasidare gal mazdaug po savaite. Bet jeigu negali kenteti -tikrai kreipkis i gyditoja. Gal liemenuka per maza dave.
Lauksmė parašė:
Gal tavo krutine visada buvo a ir, kai dejo implanta toje vietoje visai nebuvo laisvos odos.Tikiuos supratai,ka norejau pasakyti. Ir dar kiekvienos moters skausmo …
Aha suprantu,bet tame ir reikalas kad niekada nebuvo a,net ir dabar
visalaika pilna c turedavau,kazkada truputi pastambejusi net d..nors liekna bet toj vietoj Dievas tikrai nepagailejo
o va po maitinimo liko b,todel ir norejau atgauti tai ka turejau visada..tai va tikrai mano krutine visko macius..zinau daug merginu kurios tikrai visalaika turedavo a ir susideda del to labai didelius o pernesa labai lengvai,tai va turbut ne tame cia suo pakastas
o del skausmo skales tai turiu ir tatuiruociu kurias darant man tas pojutis patiko,ir gimdymo saremiai pas mane labai ikyrus ir stiprus buvo,tikrai del skausmo gana atspari esu,bet siuo atveju kazkaip kitaip
na nieko,teka islaukt jau ta laika dabar,niekur nedingsi
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai