nesttuke parašė:
manoji rekt pradedu kai ne prie jos bunu. tai sunku ir tvarkytis man![]()
nesttuke parašė:
manoji rekt pradedu kai ne prie jos bunu. tai sunku ir tvarkytis man![]()
Goose parašė:
Sveikos, ar buvo ivykes nors vienas susitikimas?sunku cia suplanuot kai is tiek daug skirtingu rajonu
![]()
Sveika ne nebuvo susitikimo dar vis laukiu pasiulymu
Nesvarbu rajonas jai tiksliai sutari KUR IR KELINTA VAL tai tada ir atkeliauji butent ten ir tuo laiku juk draugiskumas svarbiausia
asera parašė:
Kas nori susitikti, galim ryt į tautos namus 10 val vaikučiams labai patinka, mes tikrai eisime, nereikia registruotis ir nemokamai![]()
Kas tai yra? Pirma kart girdziu...
Eglutes mama Renata parašė:
Sveika ne nebuvo susitikimo dar vis laukiu pasiulymuNesvarbu rajonas jai tiksliai sutari KUR IR KELINTA VAL tai tada ir atkeliauji butent ten ir tuo laiku j…
Na jei geras oras as visai noreciau i santaka nulekt. Senei buvom
tautosnamai.lt/renginiai?date=2015-11-26
Cia mes dainuojam, sokam, siokios tokios manksteles, kartais ir darbeli koki darom. vaikuciam labai patinka, mes lankom nuo 8 men, buna ir mazesniu
asera parašė:
Cia mes dainuojam, sokam, siokios tokios manksteles, kartais ir darbeli koki daro…
Is ryto mum pas seimos gyd tai nespesim mes ten
asera parašė:
Cia mes dainuojam, sokam, siokios tokios manksteles, kartais ir darbeli koki daro…
kaip fainai, na bet manoji permaza dar tokiai veiklai manau
Goose parašė:
Sveikos, ar buvo ivykes nors vienas susitikimas?sunku cia suplanuot kai is tiek daug skirtingu rajonu
![]()
Buvom susitikusios su Barboryte
Kad sunku cia kuria pagauti. Man geriausia butu su maze kazkur varyti, nes neturiu kam palikti,kad vienai istrukti
24karatai parašė:
Buvom susitikusios su Barboryte![]()
Kad sunku cia kuria pagauti. Man geriausia butu su maze kazkur varyti, nes neturiu…
Tai as visada su dukryte bunu tik reikia rasyt
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai