paklydele parašė:
O kodėl.gumines?
Aš turėjau ne gumines ir buvo viskas gerai, o gumines vien del to, kad jei begtu ar lašėtu vandenys nesusipurvintu. Bet aš su pampersu buvau ir buvo labai patogu
paklydele parašė:
O kodėl.gumines?
Aš turėjau ne gumines ir buvo viskas gerai, o gumines vien del to, kad jei begtu ar lašėtu vandenys nesusipurvintu. Bet aš su pampersu buvau ir buvo labai patogu
Tuks_tuks parašė:
Aš turėjau ne gumines ir buvo viskas gerai, o gumines vien del to, kad jei begtu ar lašėtu vandenys nesusipurvintu. Bet aš su pampersu buvau ir buvo labai patogu…
Su pampersu iškart atvaziavot?
paklydele parašė:
Su pampersu iškart atvaziavot?
Ne, man nuleido vandenis ir tada apsimoviau, nes iki pat gimdymo vis bega po biski vandenys
paklydele parašė:
O kodėl.gumines?
Galit ir paprastas turet bet galit iškruvint,jeigu vandenukai lašes paslyst.
O buvau be pamperso nes tai tikrina tai dar kas nusimausk,užsimauk
skirmantukas parašė:
Galit ir paprastas turet bet galit iškruvint,jeigu vandenukai lašes paslyst.
O buvau be pamperso nes tai tikrina tai dar kas nusimausk,užsimauk![]()
Tai va aš ir pagalvojau kad pampersai gal.po to,nes gi ziurineja ten vis
paklydele parašė:
Tai va aš ir pagalvojau kad pampersai gal.po to,nes gi ziurineja ten vis![]()
Kai kurios dažnai žiurineja,bet šiaip kas kokias 1/2val ateina pažet. O dar ant galo jau kažkaip vienodai,pasidaro,man išvis su pirmaja ištysai lašejo vandenys,o su antraja ant galo kraujas. Įsistatyti del per didelio svorio sunku buvo.
Ai,ir dar vyrui šlepetes paimkit
Tuks_tuks parašė:
Sveikos, kreipiuosi i gimdžiusias neištekėjus. Gal galit rekomenduoti notarą, kuris be išankstinės registracijos priimtų, iš kart po išvykimo iš gimdymo namų, patvi…
Mes ejom ramygalos gatvej pas notare,be registracijos. Kai buta tvarkem pas ta pačia ejom. Vyras užsimine,sako nereik registruotis greit sutvarkysim viską
skirmantukas parašė:
Mes ejom ramygalos gatvej pas notare,be registracijos. Kai buta tvarkem pas ta pačia ejom. Vyras užsimine,sako nereik registruotis greit sutvarkysim viską![]()
O gal žinot maždaug kokios kainos, nes net neisivaizduoju?😊
Tuks_tuks parašė:
O gal žinot maždaug kokios kainos, nes net neisivaizduoju?😊
Apie 20€
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai