Elena E.E.E parašė:
Edita, o jej... kaip taip? is namu pabego? gaila bet negaliu padet jokiom ziniom![]()
zinok taip stebuklingai dingo,kad iki siol negaliu patiket. atvaziavo pas mane tevai,visi buvom namie viduj,paskui tetis isejo i lauka ir maze,ir paliko duris neuzdarytas.nezinau kada bet suo isejo.i kiema atejo dvi mergaites pasake kad prie kelio baltas suo laksto,paklause ar ne musu.tetis sako ne musu (na cia jis suklydo juodai,nes ten buvo musu,bet ne baltas o gelsvas,mergaitems pasirode kad baltas,o tetis isgirdes kad baltas taip pasake) bet is karto jis atejo i vidu pasiziureti ar suo namie.kai taip jis pasake is karto lekiau i gatve,manau praejo ne daugiau kaip 3min,bet sunio niekur nebebuvo.jis budavo iseidavo uz kiemo rybu,bet pasibudavo griovyje arba takeliu pavaiksciodavo,nesa i gatve isbeges arba kazkur kitur. sedau i masina apvaziavau visa gyvenviete,iki rokiskio is leto keleta kartu,bet sunio nera.kaip kazkoks stebuklas,tai mastau arba kazkas i masina isiviliojo arba merginos tos nusivede...taigi sedziu kaip ant adatu,ziuriu pro langa,laukiu ir tikiuosi kad rytas atnes kokios nors vilties isvysti savo meile,nes tai buvo musu seimos narys,kuris spinuliavo begaline meile....asaros rieda jis toks buvo mano mamyciukas,bailiukas...dabar naktis kur jis??? nuzudys mane mintys apie tai:kur jis?su kuo?ka veikia?ir pan...issiliejau nepykit bet taip skaudu kaip niekad......

arba sutapimas..nes žinau mamytę tokiu vardu..ir jos vaikinui, jei neklystu, tiek amžiaus..
bet pagalvojau, kad verta pabandyti, o gal mažajam ten labai patiks ir viskas bus gerai. Nors dabar tai jam visai vaikų nereikia, niekur nuo manęs nesitraukia, tai ir norisi kuo geriau jį paruošti, pripratinti, kad baimės kuo mažiau būtų.