Na nežinau, kur Jūs dirbote, kad darbą lėmė giminaičių užimamos pareigos, man keisti atrodo tokie pasakymai. Man asmeniškai neteko to patirti, darbą susirasdavau pati, be jokių giminaičių. O ir Olandijoje neretai giminės ir draugai padeda manau...
ir bet kuriai normaliai pelno siekiančiai įmonei, kuri yra suinteresuota turėti gerus darbuotojus bus svarbiau žmogaus turimos savybės ir kvalifikacija, o ne kieno jis yra giminaitis
giminystės ryšiai neužtikrina darbo kokybės. O dėl antro darbo - galima susirasti tokį, kad dirbtum iš namų
tik reikia turėt kažkokių sugebėjimų tam. Vėl gi aš dviejų darbų nesu dirbusi, tik turiu artimų giminaičių su šia patirtimi (pvz.: vertėjavo).
O dažnai girdžiu (na žinoma tai galima laikyti nuogirdomis), kaip lietuvaičiai išvažiuoja į užsienį užkalt pinigo ir aria belenkaip kelis mėnesius ar metus, negailint sveikatos, o Lt bambalį kilnoja
Tai čia vėl gi šiaip sakau. Visur visokių žmonių, su visokiomis patirtimis yra.
P.S. mes jau kokių porą savaičių naktimis šildomės, nes kitaip atsibundam skaudančiomis gerklėmis, labai šalta
ugne1111 parašė:
niu as ir sutinku su olande 100%
![]()
![]()
as tai lt oro uoste dirbautai ir tokiu cirku prisiziurejau
atlyginimu nesiskundziau bet seip poziuriu i darbuotojus seip lietuva per maza vieni kita pazista ir seip protingumas issilavinimas nemaiso bet daug leme ir uzememos pareigos giminaiciu
ir nemanau kad greit pasikeis
o seip jei artima turesi tai tau ir issilavinimo nereik
vistiek tave idarbins su ta ideja kad tu kadanors turesi issilavinima arba geriausia pareigybes pakeis
o zmones kurie kazka nusimano dazniausiai buna uzversti darbais nes turi netik savo bet ir kito padaryt
tai kur tau antras darbas arba kai paprasai laisvos dienos
![]()
![]()
![]()
![]()