2011.10.10 18:30 (prieš 14 m.)
artisteee parašė:
Laba dienelė..
aš vis rektarčiais užsuku pas Jus
graži ir smagi šalis tie Nyderlandai... bet aš asmeniškai bile kaip noriu atgal į LT. Bijau, kad užsidepresuosiu... ir kas svarbiausia, lapkričio 15 d mano nykštukui dveji, vadinasi turiu grįžti į darbą. O vietą turiu gan neblogą, be jokių pažįstamų, po univiero baigimo įsidarbinau muziejuje istorike, vėliau gavau dar pusę etato. Taigi dirbau pusantro etato, bet nepersidirbau, įdomus darbas, kur nuolat turi tobulėti... bet alga aišku tikrai nėra kažkas tokio... O MB čia turi gan neblogą darbą, kurio nenori palikti.. tai ir va dilema... nes labiausiai norim būti kartu, tad vienas turi netekti darbo vietos. Aišku, čia labai daug vaidina ir finansai. Jis gali mus su sūnumi išlaikyti čia vienas dirbdamas... O LT abu dirbdami sunkiai... bet vistiek dar galvoju ir galvoju kur ir kokia ta protinga išeitis šiuo klausimu...........nes noriu namo
nepyk, bet istorike/bibliotekininke but tai ne prie kompo sedet ir pajamas skaiciuot arba kasoj visa diena ir kiekvienam pirkejui "laba diena, ar viska radot", iventarizacijos irgi naktimis nedarot kaip parduotuvese...patikek, to pragaro tu dar nepazisti - kai nakti skaiciuoji prekes, o kita ryta reik kasoj sedet arba kompiuterinej ir pajamuoti prekes su dektukais akyse.
o gal tu priprasi
...va as 8 metai cia ir jauciuos kaip sava, o i LT nuvaziavus tai taip svetima...be to gali prasytis eit i olandu kalbos kursus ROC, bus sioks toks prasiblaskymas nei namie sedet su vaiku.
Gali net parduotuvej su bet kuo pabazarint jei bet kiek olandu zinai