Sveiki,
Gal yra merginų, kurios darėsi operaciją pas Bartaškevičienę?
Saulė ita parašė:
Man jau pradejo atrodyt kad gal ten pas mane ir nera lb daug išlinde🙈😅 matomai baime veikia.. idomu ar yra kazkoks dydis kurio nepataria operuoti🤔
Pas mane buvo apie 1 cm, gal net mažiau
Leksika parašė:
Laba, koks gydytojas jus operavo?
Kirilova
Sveikos, o gal yra merginų, kuriuos derino dvi operacijas vienu metu? Maža polipą ant gimdos kaklelio ir lūpų mažinimą? Ir dar klausimas, ar buvo kam su laiku sumažėjęs klitorio jautrumas? Ar po operacijos pagerejo? Sunkiai šio metu pasiekiu ooo, anksčiau nebuvo tokių bėdų 🤦♀️
Angels parašė:
Taip pat klausimas kas neseniai buvo pas dr. Snieguolė Marcinkiene? Jai nuvykti pas ja privaciai gal ji pati gali skirti nemokama operacija?
Sveiki, kiek žinau - negali. Po apsilankymo pas ją, susitarus dėl operacijos laiko, vis tiek reikėjo siuntimo iš šeimos gydytojos operacijai.
Sveiki, mano operacija artėja, bet jaučiuosi labai be informacijos. Kiek suprantu, turiu turėti tyrimus ir siuntimą iš šeimos gydytojos (e.sveikatoj ginekologė jokios info apie tai neįrašė). Ir ar palieka po operacijos pagulėt ligoninėj, ar paleidžia? Kokia jūsų patirtis? (operuos Snieguole LSMU klinikose)
Angels parašė:
Sveikos, o gal yra merginų, kuriuos derino dvi operacijas vienu metu? Maža polipą ant gimdos kaklelio ir lūpų mažinimą? Ir dar klausimas, ar buvo kam su laiku sumaž…
Ar atsistatė jums jautrumas?
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai