Veziuke parašė:
Visi trys?
Aha visi trys vienodai gauna, tik child benefitai nevienodai
Veziuke parašė:
Visi trys?
Aha visi trys vienodai gauna, tik child benefitai nevienodai
PATRAIKA parašė:
O TAI ZIUREKIT PO KIEK LAIKO VERTA ISEITI I DEKRETA AR IS PART TIME NEVERTE ISVIS EITI ?NORIM PLANOT VAIKA BET BIJAU ..
Turbut niekas tau i si klausima negales atsakyti, nes viskas priklauso nuo asmeniniu detaliu - kur dirbi, kokia sutartis darbo ir t.t. Gi kiekvienas atvejis individualus...
As tai nezinau tiksliai, kiek gaunu Child tax'u, nes as gaunu viena suma kartu su pinigeliais skirtais darzelio islaidoms padengti. Niekada labai ir nesidomejau is tikro
Svarbiausia, kad gaunu uz darzeli, tas man ir yra svarbiausia
simuska parašė:
Gal buvo kam taip kad pagal skaiciuokle buvo viena suma o mokejo visai kita uz praejusius metus?
Man taip,pagal skaiciuokle meta kad tureciau gaut apie 88£ per sav.o gaunu 15£
dar raso kad konsula padengt turetu 2£ i sav.o housing benefitu 250£ per menesi, o gaunu apvalu 0
ziemuze parašė:
Man taip,pagal skaiciuokle meta kad tureciau gaut apie 88£ per sav.o gaunu 15£dar raso kad konsula padengt turetu 2£ i sav.o housing benefitu 250£ per menesi, o…
Pagal kuria skaiciuokle? Nes pagal ta kur as skaiciuoju siais metais gaunu tiek pat kiek skaiciuoklej,o praeitais metais maziau.pinigai uzdirbti tie
Patys
simuska parašė:
Pagal kuria skaiciuokle? Nes pagal ta kur as skaiciuoju siais metais gaunu tiek pat kiek skaiciuoklej,o praeitais metais maziau.pinigai uzdirbti tie
gal nuoroda skaiciuokles galite imesti?
O as Inesa parašė:
gal nuoroda skaiciuokles galite imesti?![]()
www.familyinvestments.co.uk/family-nest/tools/Tax-credits-benefits-calculator/
simuska parašė:
www.familyinvestments.co.uk/family-nest/tools/Tax-credits-benefits-calculator/
labai gera skaiciukle
aciu jums
atitinka ka dabar gaunam,tai pasiskaiciavau kiek mazdaug mokes su 2 vaikuciais
kaip ir Lusiuke sake,kiek r pirmas gauna,tiekir antram moka
simuska parašė:
Tai va man ir atitinka viskas,o kiek iki balandzio mokejo,neatitiko,per menesi apie 40£ maziau gaudavau,tai arba skaiciuokle blogai rode arba jie gave mano pajamas …
gali but kad dabar kaip perskaiciuot,tai sugrazins ka nesumokejo
man jie irgi sumazine buvo,po to nusiuntem popierius visus,tai beveik 1000 svaru is kart pervede,kaip sutikrino viska
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai