Nerise parašė:
Ne ne ne. Tik nekaltinkit saves, jus galite isnesioti vaika ir tikrai taip ir padarysite![]()
Ačiū už padrąsinimą
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįNerise parašė:
Ne ne ne. Tik nekaltinkit saves, jus galite isnesioti vaika ir tikrai taip ir padarysite![]()
Ačiū už padrąsinimą
Mėtutė parašė:
Pas endokrinologą lankiausi prieš nėštumą ir pačioje nėštumo pradžioje (~ 3-4 savaitę). Nežinau kodėl, bet kitą vizitą paskyrė tik po trijų mėnesių.. O kadangi 7-8 …
Aš 38m, 7 metai nesusilaukiam vaikų, galėčiau kaltinti save ir Pasaulį. Gydytojas ne vienas kartojo, kad tai mūsų problemos ir niekas už tai neatsakingas apart mane sir vyro. Tai priėme su skausmu bet su tikslu patiems susirasti priežastis, nes pagalbos nesulaukėme. Po daug analizių surastas priežastis, kurią mes suradome. Geras spyris buvo šie žodžiai,kad pats atsakingas, tada buvo skaudu, bet jie ne musu paciu paieskos, mums butu 3, 4, 5 ir daug persileidimų neišprendus priežasčių, o ginekologė siūlė tiesiog bandyti nesigilinant. Tai pirma atsigaukite, paiilsėkite, ir jėgos ateis ir sprendimai kai to nesitikėsite
drakoniene parašė:
Aš 38m, 7 metai nesusilaukiam vaikų, galėčiau kaltinti save ir Pasaulį. Gydytojas ne vienas kartojo, kad tai mūsų problemos ir niekas už tai neatsakingas apart mane…
Pasidalinkit jei galit ir norit, savo priezastis
drakoniene parašė:
Homocisreinas 26, vietoj 6. Ir dar hetero Geno MTHRF mutacija.
Žemas B12, B6 ir folio rūgštis, nors nuolat ją geriu.
Geriau folata gerti. Bet turbūt žinot 🙂
Sveikos. Manau laikas ir man į šią temutę įlysti... Ar įmanoma išsaugoti neštumą susirgus mm?
Esu po antro ivf, šį kartą pasisekė, bet hcg labai žemas , nors dvigubinasi. Mm atėjo, o testukai kasdien ryškėja. Šiandien buvo pats ryškiausias.. Jau nuteikiau vyrą, kad viskas, o pati tyliai dar turiu viltį..
23456789 parašė:
Sveikos. Manau laikas ir man į šią temutę įlysti... Ar įmanoma išsaugoti neštumą susirgus mm?
Koks jūsų prg? Gal dėl jo trukumo kraujuojate jei po ivf..
Šiaip hcg būna dar auga, tai tik echo patvirti gali kaip yra su nėštumu.
Jums prg žemas buvo kaip pamenu. Sakemejums keltis prg. Kaip tik ivf temutei narė leidžiama prg pardavinėjo. Jums dedamas ar geriamas nesisavina, per mažai.
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/profile/allivo rasykit jai ir gelbėkit nėštuma.
-BD- parašė:
Koks jūsų prg? Gal dėl jo trukumo kraujuojate jei po ivf..
Šiaip hcg būna dar auga, tai tik echo patvirti gali kaip yra su nėštumu.
6dpp hcg4.21 prg 12.01
8dpp hcg 10.22 prg tik 9.58
(Iškart kėliausi prg)
10dpp hcg 40.62 prg jau 18.94
Bet sergu ne teplionėm, o normaliom mm.
Geriu prg, ryt vėl tyrimam važiuoju. O mm susirgau pagal datą, kaip ir turėjo būti.
Tik maniau kad testukai jau turėjo blukti...🤔 ar ne?
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai