gabriele.gi parašė:
Sveikos. O ar kažkas yra atsidariusios individualią veiklą, kai pritrūko stąžo ? ?
Aš visą stažą su individualia veikla užsidirbau, nes ją vykdžiau 5 metus.
gabriele.gi parašė:
Sveikos. O ar kažkas yra atsidariusios individualią veiklą, kai pritrūko stąžo ? ?
Aš visą stažą su individualia veikla užsidirbau, nes ją vykdžiau 5 metus.
Baliuke parašė:
Sveikutes, gal kuri zinos, ar galima atsisakyti papildomu 14dienu uz komplikuota gimdyma, kurias gauni ligonineje? Aciu!
O kodėl reiktų jų atsisakyt? Gi išmoka kaip ir nga gaunasi.
Tiesiog manau nepildot nga kito prašymo su pratęsimu ir niekas tada ir nemokės pinigų ir tiek 🤷♀️
ReDi. parašė:
O kodėl reiktų jų atsisakyt? Gi išmoka kaip ir nga gaunasi.
Tiesiog manau nepildot nga kito prašymo su pratęsimu ir niekas tada ir nemokės pin…
Todel, nes prasitesiant VPA man automatiskai dingsta ismokos, kurios (butu) skaiciuojamos su pirmu vaiku. Nezinau ar aiskiai parasiau. Kadangi pas mane labai ant ribos viskas gaunasi, tai jei netycia prasitestu dar 2sav VPA, as negauciau to, ka gavau su pirmaja dukryte
Unskilledworker parašė:
Sveikos, gal kas galite atsakyti, ar su nauja tvarka galima grįžti į darbą mamai jau po neperleidžiamų mėnesių? Kaip suprantu jei grįžti dirbti tarkime 0.25 etato i…
Taip
O gal kažkas atsakyti galėsit. Iki išėjimo į dekretą dienos vos ne vos susidaro man 12mėn stažas (per 24mėn). Bet imant jau 24mėn laikotarpį iki VPA pirmos dienos- stažo tik 9mėn per du metus. Tai klausimas ar išėjus į dekretą skaičiuojasi stažas ir gausiu VPA, ar negausiu. Ačiū
Tiucis parašė:
O gal kažkas atsakyti galėsit. Iki išėjimo į dekretą dienos vos ne vos susidaro man 12mėn stažas (per 24mėn). Bet imant jau 24mėn laikotarpį iki VPA pirmos dienos- …
Gausit.
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai