atellla parašė:
Labas merginos. labai abai neryskus seseliukas, ar jus matot ar man vaidenasi?
Mano dar neryškesnis buvo
po poros dienų jau rodė ryškius II
atellla parašė:
Labas merginos. labai abai neryskus seseliukas, ar jus matot ar man vaidenasi?
Mano dar neryškesnis buvo
po poros dienų jau rodė ryškius II
Sveikos mergaites, turiu tokia siokia beda... apsirgus buvau ir ne nemaniau kad galeciau lauktis tai geriau vaistu ivairiu. Acc, nemisil ir tt..per sventes teko ir alkoholio pavartot. Ir stai prasidejo pilvo maudimai, mm nera dar o pamaudzia nustoja pamaudzia nustoja... na sugalvojau nt pasidaryt. Ir jame yra vaiduokliukas.. beprotiskai bijau del tu vaistu ir nestumo..ka daryt?:oooo peidedu nuotrauka testo. Po pasidarymo nufotkinta is kart.
Sveikos mergaites, turiu tokia siokia beda... apsirgus buvau ir ne nemaniau kad galeciau lauktis tai geriau vaistu ivairiu. Acc, nemisil ir tt..per sventes teko ir alkoholio pavartot. Ir stai prasidejo pilvo maudimai, mm nera dar o pamaudzia nustoja pamaudzia nustoja... na sugalvojau nt pasidaryt. Ir jame yra vaiduokliukas.. beprotiskai bijau del tu vaistu ir nestumo..ka daryt?:oooo peidedu nuotrauka testo. Po pasidarymo nufotkinta is kart.
inessut parašė:
Sveikos mergaites, turiu tokia siokia beda... apsirgus buvau ir ne nemaniau kad galeciau lauktis tai geriau vaistu ivairiu. Acc, nemisil ir tt..per sventes teko ir …
labas cia kartais ne pregna testas? nes as dariau tai ir toki patys bet kol kas dar nieko ten atrodo kad konturai jos matosi .linkiu rysket o kas del vaistu nepergyvenk taip nieko baisaus,
kacita27 parašė:
labas cia kartais ne pregna testas? nes as dariau tai ir toki patys bet kol kas dar nieko ten atrodo kad konturai jos matosi .linkiu rysket o kas del vaistu nepergy…
Ne ne. Ten kazkokie amerikietiski tipo... eurovaistinwj galima rast. Nepamenu pavadinimo tilraaaaai
inessut parašė:
Ne ne. Ten kazkokie amerikietiski tipo... eurovaistinwj galima rast. Nepamenu pavadinimo tilraaaaai
Baltas ipakavimas ir melynai parasyta?
inessut parašė:
D best, Ameriket ir Pregna test yra skirtingų pavadinimų, bet tie patys testai. Beje, ne kokių atsiliepimų dėl melavimo.
Siūlau kartoti kitos firmos. Ir linkiu ryškėti
atellla parašė:
mano pregna test testukas blemba gali but kad meluoja tada
daryk kitokį, kelk teismui. Naujametinę naktį būk tikra dėl savo pozicijos ;)
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai