deimante.p parašė:
Aciu!!! Vyras net apsiverke is laimes ;)))
Kaip miela
deimante.p parašė:
Aciu!!! Vyras net apsiverke is laimes ;)))
Kaip miela
deimante.p parašė:
dar vienas manau tikrai nemeluos ka manot? ;)
Sveikinu!
Leliukasxx parašė:
Kurios esat bandziusios viola testukus, kelinta dpo parode?![]()
11dpo man jau rode gan aiškiai matomą vaiduoklį

SimŠa parašė:
11dpo man jau rode gan aiskiai matoma vaiduokli![]()
Umm, as turiu ta super jautru, bet prisiskaiciau komentaru, kad nera jie tokie jautrus ;)
Leliukasxx parašė:
Umm, as turiu ta super jautru, bet prisiskaiciau komentaru, kad nera jie tokie jautrus ;)
Pagal mano skaičiavimus, nes mano ciklas reguliarus, tai man ov vyko birželio 12d. Tai myliukus darėm 10,11,12 dienomis
Kažkuria diena tai pavyko
mm turėjau susirgti birželio 24d, o Viola dariausi birželio 22d per pietus, ne su rytiniu šlapimu ir va, vaiduokli rodė
SimŠa parašė:
Pagal mano skaičiavimus, nes mano ciklas reguliarus, tai man ov vyko birželio 12d. Tai myliukus darėm 10,11,12 dienomisKažkuria diena tai pavyko
mm turėjau s…
Man dar 8dpo, tai gal luktelsiu bent 9dpo
Leliukasxx parašė:
Man dar 8dpo, tai gal luktelsiu bent 9dpo![]()
Manau iš vis palaukit bent 11dpo, kad nereiktų akių laužyt ir nervintis be reikalo...
Aš testą dariausiu vien todėl, kad labai uoslė sujautrėjus buvo, ateidavo darbe koks žmogus prisikvepines ar pan, tai taip kirsdavo per nosį, pagalvojau, kad kažkas ne taip, tai lėkiau į vaistine
SimŠa parašė:
Manau iš vis palaukit bent 11dpo, kad nereiktų akių laužyt ir nervintis be reikalo...Aš testą dariausiu vien todėl, kad labai uoslė sujautrėjus buvo, ateidavo d…
Na, as jokiu keistu pozymiu nepastebejau, jautroka krutine ir tiek , tai luktelsiu iki penktadienio bent
Leliukasxx parašė:
Na, as jokiu keistu pozymiu nepastebejau, jautroka krutine ir tiek , tai luktelsiu iki penktadienio bent![]()
Man va tą pirmadieni sujautrėjo, tai kažkaip ir lėkiau, būčiau nieko nejutus, būčiau mm dienos laukus, tad moterėlė, kantrybė - dorybė
Palauk dar truputėli ir tada jau gaudyk vaiduoklius
Ai, dar p.s. man dūrė dešini šoną pamenu, tokį maudimą jaučiau.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai