Noelėėė parašė:
Matosi
Reikės ryt ryte pasidaryti, bus aiškiau. Biškį baisu,nes jau mano ir amžius.
Noelėėė parašė:
Matosi
Plytva parašė:
Matosi, bet būtinai kartokit. Kad įsitikint 100 proc
saulyna 2022 parašė:
sveikos,
Merginos yra raše kad nelabai patikimi jie,galit kitos firmos pabandyt😊
saulyna 2022 parašė:
sveikos,
Na bent jau man, nelabai būtų panašu į išdžiūvimą, nes labai jau akivaizdus 🫣 bet jeigu vertinta ne laiku ar turit kokių kitų įtarimų tikrai kartokit ☺️
Ladylady parašė:
Na bent jau man, nelabai būtų panašu į išdžiūvimą, nes labai jau akivaizdus 🫣 bet jeigu vertinta ne laiku ar turit kokių kitų įtarimų tikrai kartokit ☺️…
taip, nera mm, dabar cd47. bet pries tai esu turesjus irgi 45 d. cikla. nera pastovus.. turejom 1 kart santykius su nutrauktu lytiniu aktu, tiesiog negaleciau patiket kad taip uzkibo.. cia jau po kurio laiko toks ryskus, pries tai pirmas minutes pasidarius taip nesimate.. bet dabar jau kyla dvejoniu visokiu 🥺 nes geriau antibus, daug ibuprofeno po dantu rovimo, rukiai iqos lb nemazai ir kyla panika o jeigu uzkibo... nes pirma gaudem 2 metus, cia butu is kosmoso srities..
saulyna 2022 parašė:
taip, nera mm, dabar cd47. bet pries tai esu turesjus irgi 45 d. cikla. nera pastovus.. turejom 1 kart santykius su nutrauktu lytiniu aktu, tiesiog negaleciau patik…
Na tada tikrai kartokit ir žiūrėkit ką rodo, geriausia pagal instrukcijas vertinti 3-5min tarpe ☺️ o dabar jeigu ir užkibo, ir stresuojat dėl to kad kažko negero vartojot, vaistai, iqos ar pan., nieko nebepakeisti, svarbiausia dabar išsiaiškinti situaciją ir kol aiškinaitės nieko nesaugaus nevartoti ☺️
Luro parašė:
Sveikos, planuojamas antras vaikiukas. Dar iki mėnesinių 5 d, bet savijauta įdomesnė sugalvojau pasidaryti. Iš pradžių sunkiai matėsi, bet išardžius testą lyg duoda…
Puikiai matosi! 🌸
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai