martyte1990 parašė:
Sveikos mamytes gal kurios lt keitetes teises per kiek laiko padaro gal zinot?
2-3 dienas jei turi jau medicinini, jei neturi tai uztruks kol ji pasidarysi
martyte1990 parašė:
Sveikos mamytes gal kurios lt keitetes teises per kiek laiko padaro gal zinot?
2-3 dienas jei turi jau medicinini, jei neturi tai uztruks kol ji pasidarysi
Sveikutes, kas del streptokoko, tai LT ji tiria paeme slapima. Man rado, kai paklausiau is kur jis toks gali atsirast, tai pasake, kad "vat sikna ne is tos puses nuvaliau ir uzsikrete". Israse vaistu gert (antibiotiku), bet paskui tyre vistiek jis buvo. Dar israse kitokiu vaistu, taip pat rekomendavo gert spanguoliu arbata ir tabletes spanguoliu. Ir dabar nzn yra jis ar ne, nes pakartotinai tyrimo nebepadare, nes isvykau i Norge. Tai sakau gal cia padarys jei sakysiu kad buvo ir buvo gydymas nuo jo. Ir mano gine sake nuvaziavus pakartoti tyrimus. Siaip skaudet nieko neskaudejo, slapinuos irgi be skausmo, nors gine sake, kad jei labai isplinta gali net inkstu uzdegimas pasidaryti, o gimdant tai duoda pencilino ir matyt jis uzmusa ta bacila.
Kazkaip durnai su pirmu laukiaus jokiu streptokoku nebuvo, buvo kita beda grybelis maksties tik (ta pienlige ar kaip ji ten vadinas), bet su ja kazkaip paprasciau - su zvakutem pazaidziau ir tiek, o sis tai kazkaip man nepatinka, ypac kai kitoj saly ir neaisku kaip ir ka jie tiria ir pan.
k-o-m-a parašė:
taip jei vyro pliusas o mamos minusas, tada cia ta rizika gali but del antikuniu. o jei tecio neigiama o mamos teigiama tai itakos neturi
Gali buti... Sakau kad tiksliai nezinau, tik girdejau kazka... Mum pasiseke kad musu su vyru kraujo grupes vienodos
votle parašė:
aciu tau uz atsakyma,as vis bandau su jumis spet bet niekaip neiseinavisada perskaitau viska, labai idomu,bet kaip vezlys atsilieku nuo jusu,bet niekad nepalieku
nezinau kaip bus toliau,bet zinok,pavalge dvi dienas naujo misinuko ir reikalai pagerejo
,kakutis grazus,atlieka si reikala be asaru ir stenejimo didelio
net keista kad ji nebeatpila,tik kaip tu sakai ,kad buna kai muistosi,o budavo vos ne vemimas ir per nosi ciurksles :shock:ir dabar labai daznai guli dairosi,o anksciau raitosi,verkia ir l.retai ramiai guledavo. tai manau,kad netiko mums nan1
pasikartosiu dar karta,as labai dziaugiuosi,kad esat jus mergaites cia!labai daug is jusu suzinojau ir sis forumas mano numyletinis jau tapo su visomis jumis
![]()
o mamukai, man dar toks klausimas,as kai daugiau pavaikstau man pilvas pasidaro toks labai kietas ir sunkus, nzn cia normalu, ar jau reiktu sunerimt? vakar ir po miesto gryzau tai toks jausmas kad plis ties bamba, bet sakau gal tempias tie raisciai, vistiek kazkas jaustis turetu.. bet kaip del to kietejimo? nes pas jordmor tik 6 vasario, na nebent ryt pasiklausiu per echo..
vitalijan4 parašė:
2-3 dienas jei turi jau medicinini, jei neturi tai uztruks kol ji pasidarysi![]()
o senas netinka kur ejau nes man ji neterminuota?
jmc_32 parašė:
Pirkt ar nuomotis?
Www.finn.no
nuomotis norime
k-o-m-a parašė:
o mamukai, man dar toks klausimas,as kai daugiau pavaikstau man pilvas pasidaro toks labai kietas ir sunkus, nzn cia normalu, ar jau reiktu sunerimt? vakar ir po miesto gryzau tai toks jausmas kad plis ties bamba, bet sakau gal tempias tie raisciai, vistiek kazkas jaustis turetu.. bet kaip del to kietejimo? nes pas jordmor tik 6 vasario, na nebent ryt pasiklausiu per echo..
magni gali pagerti del kietejimo..nors tarkim man tai jis daznokai kietas budavo..
martyte1990 parašė:
o senas netinka kur ejau nes man ji neterminuota?
Tinka jei nera galiavimas pasibaiges
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai