linciuke23 parašė:
gavau atsakymus hgc 0,197 o prg 2 dieve mano
Palauk, gal čia matavimo vienetai kitokie
Kokios normos ten hcg ir prg nurodytos?
linciuke23 parašė:
gavau atsakymus hgc 0,197 o prg 2 dieve mano
Palauk, gal čia matavimo vienetai kitokie
Kokios normos ten hcg ir prg nurodytos?
Sauleee... parašė:
Man buvo nepraeinamumas abu kiausintakiai uzake pirma karta ivf kainavo 10tuks bet pastojimas buvo nevietoj kiausintakyje uzstrigo tad teko abu kiausintakius salint…
sveikute ieskojau ieskojau savo likimo drauges ir radau jus as norejau pasiteirauti kur atlikote kiausintakiu salinimo operacija cia laparaskopija,kiek kainavo? ir po salinimo is pirmo karto pavyko? manes laukia tas pats,pirmas ivf nepavyko daktaras sako salinti kiausintakius jie pas mane abu negyvai uzake..galite papasakoti kiek laiko truko op kiek dienu gulejote ligonineje ir po op uz kiek laiko startavot ivf? labai aciu
linciuke23 parašė:
sveikute ieskojau ieskojau savo likimo drauges ir radau jus as norejau pasiteirauti kur atlikote kiausintakiu salinimo operacija cia laparaskopija,kiek kainavo? ir …
zinokit as nesuprantu koks cia jums daktaras siulo juos salinti ??? nes jei jie uzakia pilnai tai kam tada juos salinti ?? jie juk nefunkcionuoja !!! pasalinsit juos ir manot bus geriau nebent tuo atveju jei jie leidzia skyscius tada jau yra blogai tada galima salinti ir net reikia .As ir norejau po negimdinio salinti juos tai daktaras man pasake jei pasalinsim tai ir rezervas sumazes ir gali dar daugiau visko atsitikti ir ka tada jau nauju neistatysi juk :)) Kokia jusu problema priminkit ???
pamisele69 parašė:
zinokit as nesuprantu koks cia jums daktaras siulo juos salinti ??? nes jei jie uzakia pilnai tai kam tada juos salinti ?? jie juk nefunkcionuoja !!! pasalinsit juo…
kiausintakiu nepratekamumas o siulo daktaras ziobakas is northway klinikos..
linciuke23 parašė:
kiausintakiu nepratekamumas o siulo daktaras ziobakas is northway klinikos..
Abu pilnai uzakia? Teka skystis is ju ?gerai kokia jis nurodo priezasti juos salindamas ?
pamisele69 parašė:
Abu pilnai uzakia? Teka skystis is ju ?gerai kokia jis nurodo priezasti juos salindamas ?
abu pilnai, tikslei priezasties nepasake nes pati zliumbiau sunku buvo kalbet tik pasake kad cia bus vienintele priezastis daugiau kitu bedu neturiu,kazka mynejo kad jie puciasi ar kazkaip ten zodziu trugdo
linciuke23 parašė:
abu pilnai, tikslei priezasties nepasake nes pati zliumbiau sunku buvo kalbet tik pasake kad cia bus vienintele priezastis daugiau kitu bedu neturiu,kazka mynejo ka…
Tai va mergina reikia isklausyti viska ka sako daktaras kad ir kaip sunku buna.Ir manau viena daktaro nuomone tai ne viskas as patarciau nueiti dar del ju pasikonsultuoti pas kita daktara geriau dvi nuomones nei viena situ klausimu .Beja as ir zalia buvau kazkada ir buvo pas mane cista ja reikojo operuoti ,o operacijos metu daktaras pamate kad kiausintakiai uzakia kad saugos gimdoje net su zarnom suauge nu ir sumaste vyriokas viska isoperuoti be mano sutikimo juk hirurgai jiems bile pjaustyti :)) Tai viena kiausintaki atidare o kito ne bet paliko aciu dievui :)) Ir ka tu manai savo toje ataskaitoje parase kad galimas negimdinis niestumas ir va tik pastojau po ivf taip ir atsitiko
Tai ka noriu pasakyti geriau jau jis butu buves ir uzakes nei pastoji apsidziaugi be galo ir bant pasirodo zirnis ilindo ten kur jam ne vieta tai gauni toki smugi ir taip krenti zemai kad ojojo ... zodziu esme tame mergina neklausyk vieno daktaro ypac lt geriau isgirsti nuomone keliu daktaru ir jei sutampa tada imkis tokios rizikingos mano galva operacijos
linciuke23 parašė:
abu pilnai, tikslei priezasties nepasake nes pati zliumbiau sunku buvo kalbet tik pasake kad cia bus vienintele priezastis daugiau kitu bedu neturiu,kazka mynejo ka…
Aš tikėčiau Rolandu, būtent pas jį pastojau, pastojo po didelių problemų pas jį ir dvi mūsų draugų poros. Būtent draugai jį mums rekomendavo ir viskas pavyko. Žinoma gerai kai pasisekė iš pirmo karto, bet jei būtų ir nepasisekę aš būčiau ir toliau vaikščiojus pas jį ir darius ką jis lieps kol pavyks. Jis medikas jis geriau žino ką su jumis daryti, kad pavyktų. Ir drąsiai galiu pasakyti jis gydytojas iš didžiosios D, o ne dėl pinigų ar pan.
Bet žinoma jūsų teisė klausyti čia kažkurios iš mūsų ar ne, ir elkitės kaip liepia širdelė jums. Dar labai svarbu pačiai tikėti, kad viskas bus gerai ir jums pavyks. Viskas bus gerai mieloji.
rruuttaa parašė:
Aš tikėčiau Rolandu, būtent pas jį pastojau, pastojo po didelių problemų pas jį ir dvi mūsų draugų poros. Būtent draugai jį mums rekomendavo ir viskas pavyko. Žinom…
tai va tas ir yra kad tikiu kad daktaras tikrai ne is blogos valios tai siulo,neina lengviausiu keliu pyst viska pasalinam ir gyvenk toliau ne manau jis daro tai kas atrodo geriau,nezinau kodel bet pasitikiu juo kazka mynejo apie vieno salinima dabar per migla teprisimenu..
nezinau manau kad rysiuos ir viska padarysiu ka tik lieps kad tik dziaugsmelis ateitu y mano pilveli..bet kuriuo atveju jei jau yra uzakimas kiausintakiu tai jie taip ar taip neatlieka savo funkcijos o tik viska gadina,jie yra baisus is vidaus daktaras rode nuotraukas kaip jie atrodo..jis mums pirmo vizito metu buvo sakes gal but kad reiks tokios operacijos bet mane apzejes sako rezervas geras gali ir pavyktu bet neuzgaranatavo.
linciuke23 parašė:
tai va tas ir yra kad tikiu kad daktaras tikrai ne is blogos valios tai siulo,neina lengviausiu keliu pyst viska pasalinam ir gyvenk toliau ne manau jis daro tai ka…
Linciuke, o tau kiausintakiu uzakima mate LP metu? Ar kitos proceduros metu?
Kaip jautiesi siandien?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai