2016.03.22 12:35 (prieš 10 m.)
ausra.d parašė:
Sveiki, labai idomu kaip jums viskas baigesi?
Sveiki, nezinau ar rasiau, tai nepykit jei pasikartosiu.. pirmadieni darytas HCG buvo 212, treciadieni buvo 352, ketvirtadieni nuvykus i ligonine buvo 320... pralaukiau per ilgaji savaitgali ligoninej, pirmadienio ryta padare HCG, o jis buvo 240, paziurejo echoskopu, pasake, kad reikia operuoti, nes kazkur nestumas vis tiek turi buti..beje desineje puseje turejau cista 6 cm, kuri greiciausiai kele labai didelius skausmus. Bandziau suprasti kodel jie nori operuoti, jeigu nestumas nebesivysto it HCG krenta, bet nebuvo man kam paasikinti, gydytojai i kalbas nesileido, sake ar taip ar taip reikia operuoti...nu tai pirmadieni is ryto ir operavo, ispjove cista ir rado gemaliuka desiniajame kiausintakyje ( jis jau buvo beveik sunykes). Kiausintaki ipjove, pasalino gemaliuka ir uzdegino... po operacijos atejo tyrimu atsakymai, tai ta cista buvo geltonkunio cista, o tas gemaliukas tikrai buvo nestumas ( nu man taip paaiskino). Zodziu veliau kalbejau su gydytoja, norejau, kad ji papasakotu kaip toliau elgtis ir pan. Bet vis reikejo paciai tempti ja uz liezuvio...zodziu sake netureti lytiniu santykiu 6 savaites, o leliuko neplanuoti apie 5-6 menesius. Klausiau, ar tikimybe dabar, kad vel pasikartos negimdinis isaugo, gydytoja i mane kaip i kokia durnele paziurejo, sako po tokiu operaciju tikimybe pastoti laimingai nei padideja, nei sumazeja . Tai tiek ziniu pas mane