giedrulisimo parašė:
O kodėl galvojate, kad tai mėnesinės?
Aš irgi buvau iškėlusi tokią teoriją, bet gydytojai apžiūrėję echoskopu pasakė, ka…
As antradieni eisiu pas gydytoja, kiek laiko jums buvo kai persileidote? Daug kresuliu isejo?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįgiedrulisimo parašė:
Aš irgi buvau iškėlusi tokią teoriją, bet gydytojai apžiūrėję echoskopu pasakė, ka…
As antradieni eisiu pas gydytoja, kiek laiko jums buvo kai persileidote? Daug kresuliu isejo?
giedrulisimo parašė:
Nes buvo po persileidimo jau tik vos tepliojimas.o paskui pagal laika kada turejo prasideti menesines ant rytojaus vel pradejau stipriai kraujuot kaip per mm ir tai truko 6 dienas.del to ir galvoju kad buvo mm.
Jauduliukas parašė:
Man buvo du ankstyvi persileidimai (5-6 savaitės). Pirmo metu kraujavau apie savaitę, antro - beveik mėnesį. Tiek vienu, tiek kitu kartu buvo kraujo krešulių. Bet antro metu - tikrai jų labai daug. Užeidavo tiesiog pliūpsniai. Atrodo, kad jau švaru, o tik pajauti, kaip tarsi vidinis smūgis ir iškrenta krešuliukai ir kraujas.
tomasyte parašė:
Nes buvo po persileidimo jau tik vos tepliojimas.o paskui pagal laika kada turejo prasideti menesines ant rytojaus vel pradejau stipriai kraujuot kaip per mm ir tai…
Man sakė nuo persileidimo pradžios skaičiuoti kitas mėnesines. Prasidėjo persileidimas balandžio 3 d, o po to susirgau mėnesinėmis gegužės 14 d.
giedrulisimo parašė:
Man sakė nuo persileidimo pradžios skaičiuoti kitas mėnesines. Prasidėjo persileidimas balandžio 3 d, o po to susirgau mėnesinėmis gegužės 14 d.
Cia turite omenyje kada pradejote kraujoti?nuo tos dienos pradet skaiciot kada bus kitos menesines? O kada vel planojate bandyti leliuka?
Jauduliukas parašė:
Cia turite omenyje kada pradejote kraujoti?nuo tos dienos pradet skaiciot kada bus kitos menesines? O kada vel planojate bandyti leliuka?
Taip, man sakė pradėti skaičiuoti nuo tada kai įvyko persileidimas.
Bandėme po pirmų normalių mėnesinių.
Jauduliukas parašė:
O atrado jums beda nuo ko persileidimai ivyko?
Taip greitai tos bėdos neatranda, nes gali įtakoti labai daug įvairių dalykų... Tiek hormonai, tiek ligos.
Per kelis mėnesius pasidariau nemažai tyrimų, dar liko genetikas - tirs abu su vyru. Visi tyrimai normos ribose, tik prolaktinas padidėjęs. Bet kol kas dėl jo daug nekomentuoja, nes jis gali būti padidėjęs dėl persileidimo, buvusio nėštumo.
Kol kas spėjimas, kad galėjo viską lemti progesterono trūkumas.
Vartoju papildomai aspiriną ir po ovuliacijos vartosiu progesteroną.
giedrulisimo parašė:
Taip greitai tos bėdos neatranda, nes gali įtakoti labai daug įvairių dalykų... Tiek hormonai, tiek ligos.
Supratau,o ar Vaiku jau turite?as pirma karta perdileidau ir gyvenu ne lt tai Kyla begale visokiu klausimu
Jauduliukas parašė:
Supratau,o ar Vaiku jau turite?as pirma karta perdileidau ir gyvenu ne lt tai Kyla begale visokiu klausimu
Ne, neturiu.
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai