ingunaite parašė:
Mielosios sakykit po abrazijos kai sulauket menesiniu kokios jos buvo ?
Na as ne lo amrazijos bet po savaiminio sulaukiau gausiu ir skausmingu
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįingunaite parašė:
Na as ne lo amrazijos bet po savaiminio sulaukiau gausiu ir skausmingu
ingunaite parašė:
ingunaite parašė:
Na is karto kai padare jos ir buvo tai su kresuliais. Skausmu kazkokiu nejutau. Sekancios mm buvo gausesnes nei iprastos. Tokios ir liko
sveikos,norejau paklausti gal kam taip buvo .. zodziu nuvaziavau i 12 savaiciu skana pasake kad vaisius nustojo vystytis 7ta savaite todel turiu laukti dvi savaites iki dar vieno skano . praejo 5 dienos vakar pradejau kraujuoti ,bet be jokiu kresuliuku , tai tesesi apie 2 valandas o poto viskas nustojo . siandien lyg niekur nieko ,nei pilvo maudimas nei kraujavimas . kaip manote cia jau prasidejo persileidimas ? ( gyvenu uk skambinausi i ligonine sake laukti ir ziureti kaip bus nes jie mano kad cia gali buti tik paprastas mm kraujas ) gal kam taip buvo ??
Jauduliukas parašė:
As po savaiminio persileidimo 10 diena kresuliukai isejo po 3ju dienu, bet kazko pamaudzia krutine ir ju nesumazejusi? Ar jums ir taip buvo?
Nebekraujoju jau antra diena jei testa daryciau turetu rodyti viena bruksniuka?
Jauduliukas parašė:
Nebekraujoju jau antra diena jei testa daryciau turetu rodyti viena bruksniuka?
Nebūtinai... priklauso, koks Hcg. Gali dar rodyti nėštumą kelias savaites... Jeigu Hcg nukritęs, tuomet jau netūrėtų rodyti.
Kad būtumėt tikra, kad tikrai viskas išsivalė, nueikite apžiūrai pas ginekologę - echoskopas ir pasidarykite Hcg tyrimą.
Kai man buvo persileidimas, nustojau kraujuoti... ir po kelių dienų vėl pradėjau. Iš viso kraujavimas tęsėsi beveik mėnesį.
tomasyte parašė:
Man ir kraujavimas resiasi menesi.i tame tarpe dar mm buvo prasideje.
O kodėl galvojate, kad tai mėnesinės?
Aš irgi buvau iškėlusi tokią teoriją, bet gydytojai apžiūrėję echoskopu pasakė, kad joms dar tikrai anksti.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai