dacke parašė:
Po persileidimo praejo menuo, kaip manot ar galiu jau bandyt pastot?
man leido is karto jeigu jausiuosi emociskai pasiruosusi ,tai taip ir padarem pavyko po pirmo bandymo
sekmes ir jums !
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįdacke parašė:
Po persileidimo praejo menuo, kaip manot ar galiu jau bandyt pastot?
man leido is karto jeigu jausiuosi emociskai pasiruosusi ,tai taip ir padarem pavyko po pirmo bandymo
sekmes ir jums !
chrisjur parašė:
man leido is karto jeigu jausiuosi emociskai pasiruosusi ,tai taip ir padarem pavyko po pirmo bandymosekmes ir jums !
![]()
Aciu :))
Prisijungiu ir aš į jūsų gretas. Planavom metus laiko, kaip nieko nebuvo, taip nebuvo, jau nusprendžiau ir vyrą išsiųsti tyrimų pasidaryti ir lapkričio gale mėnesinių nebesulaukiau. Ir džiaugsmas, ir sumišimas, na žodžiu emocijų pliūpsnis kaip priklauso. Savijauta puiki, porą rytų papykino ir viskas, žodžiu gyvenimas vyko taip kaip ir anksčiau. Na ir ką pirmasis vizitas pas šeimos gydytoją, kuriai užsimenu, kad prieš kelias dienas mačiau šiek tiek kraujo, vėliau pradėjo tepliot rudai. Gydytoja, dėl ramybės išrašė siuntimą į Mažylį. Ten apžiūrėjo superinė daktarė, bet pamačiau, kad stebi susirūpinusi. Na ir ką atsargiai pradėjo sakyti, kad pagal mėnesines, kurios pas mane super reguliarios, echoskopo vaizdas neatitinka (atsiliko savaite). Perspėjo, kad gali būti nesivystantis ir liepė laukti, pasidaryti HCG tyrimą bei pasirodyti už savaitės. Po kelių dienų apsilankymo pas ją kraujavimas pradėjo stiprėti, o sulaukus savaitgalio nebežinojau nė kur ir kaip dėtis. Skausmas buvo nežmoniškas, sakydavau, kad skauda per mėnesines ir gerdavau vaistus, bet šitas jausmas buvo gerokai stipresnis. 3 dienas prasikankinau labai rimtai, dar porą po jų kaip per mėnesines, na o dabar vis dar 16 diena kaip kraujavimas arba tepliojimas (priklauso nuo dienos) tęsiasi. Ginekologė valymo nepatarė daryti, kadanagi vystytis sustojo 5 sav., o pats persileidimas įvyko apie 7 sav. - organizmas pats susitvarkys ir mažiau žalos patirs. Liepė dar sausį pasisaugoti, o toliau jau galima planuoti.
irmarapu parašė:
Prisijungiu ir aš į jūsų gretas. Planavom metus laiko, kaip nieko nebuvo, taip nebuvo, jau nusprendžiau ir vyrą išsiųsti tyrimų pasidaryti ir lapkričio gale mėnesin…
Stiprybes jums ir linkiu kad greit uzkibti!
O mano patirtiz tokia...jauciasi labai gerai,nei tepe nei ka skaudejo.jauciasi tikrai besilaukianti...nuejau pries kelione kad pasiziuretu ar viskas tvarkoj,kad ramiau paciai butu.ir kaip slapiu skuduru gavus isejau...sustojo sirdele ties 8sav,nustojo vystytis,turejo buti 10sav
Egleee01 parašė:
man priimamajame gyd.sakė kad sulaukti pirmųjų mėnesinių ir vėl galima bandyti![]()
Man gydytoja sake po 2 ciklu bandyti
Paul123 parašė:
Sveiki. Ar ilgai kraujavo po abrazijos?
7-8 dienas
Paul123 parašė:
Aisku. O skausmas lyg paraizo, lyg pamaudzia normalu? Lyg spaustu kas...
Normalu man irgi taip buvo, kaip per mėnesines, pamaudžia, suspaudžia..Laikykitės
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai