Laura_Po parašė:
Šiandien ir mane pasiekė liūdna žinia - Nesivystantis nėštumas. Liūdna begalo, bet matyt taip turėjo būti. Buvo labai planuotas nėštumas...
Uzjauciu :/ kelinta sav?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįLaura_Po parašė:
Šiandien ir mane pasiekė liūdna žinia - Nesivystantis nėštumas. Liūdna begalo, bet matyt taip turėjo būti. Buvo labai planuotas nėštumas...
Uzjauciu :/ kelinta sav?
Vakar organizmas pats viską darė teisingai. Šiandien apžiūrejo gydytojai. Skyrė 3 tabletes. Kolkas skausmai minimalūs ir pakenčiami. Nežinau kaip bus išgėrus vaistus. Tikiuosi nereikes daugiau jokių priemonių. Tik sunku psichologiškai protas lyg ramus, bet jausmai vis verčia liūdėti.
Laura_Po parašė:
Sveikimu auginant pilveli!kaip greit pastojot po nelaimes?
dacke parašė:
Po persileidimo praejo menuo, kaip manot ar galiu jau bandyt pastot?
man priimamajame gyd.sakė kad sulaukti pirmųjų mėnesinių ir vėl galima bandyti
dacke parašė:
Po persileidimo praejo menuo, kaip manot ar galiu jau bandyt pastot?
Na ziurint koks persileidimas, man sakė, kad po 3 geriausia, nes organizmas jau atsistates buna, bet pas mane velyvas persileidimas buvo, gal jei ankstesnis tai galima ir po pirmu mm bandyt
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai