Samanta. parašė:
Laba . as nuo pirmadienio kraujavau gulėjau ligoninėje keturias paras , jokių vaistų neskyrė , šiandien gryzusi namo nuėjau į tuoleta ir iškrito kažkas panašaus kai…
Cia jau turbit jis ivyko
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįSamanta. parašė:
Laba . as nuo pirmadienio kraujavau gulėjau ligoninėje keturias paras , jokių vaistų neskyrė , šiandien gryzusi namo nuėjau į tuoleta ir iškrito kažkas panašaus kai…
Cia jau turbit jis ivyko
Laukiancioji parašė:
Cia jau turbit jis ivyko![]()
Bet šiandien pasidariau testą ir jis rodo teigiamą ... Nebežinau ką galvoti ...
Samanta. parašė:
man irgi rodo teigiama nors "persileidimas" ivyko pries dvi sav pilvo putymas ne praejas krutine standi nu vnz . eisiu pirmadieni hcg darytis
Jauciausi super,8 savaite pradejau kraujuoti.kadangi esu patyrusi persileidima,galvoju geriau paciai persileisti negu ligonineje,krapstys. nuo vakar iki dabar sunaudojau 5 paketus,nera daug, kaip menesines.laukiu kada fantanai prasides ramu.panos per kiek laiko jūs iskraujavote?
Pries tai staigus persileidimas,per 3 valandas iskraujavau upeliais.
Samanta. parašė:
Ilgai gali teigiama rodyt. Pasidarykot hcg it paskui pakartokit po poros d... jei kris tai nera jei kils dar ne viskas baigta
Samanta. parašė:
O man panasi situacija buvo... irgi kraujavau.
Na kaip kraujavau.. tepe tik savaite laiko paskui gumuliukas iskrito... bet laukiuosi.. gal seip kraujuoji.. pasidaryk hcg ir bus ramu :). O jei speliosi ir nervuosies geriau nebus.. :). Mazu kraujuoji ne del kokio persileidimo o del kokio kresuliuko.. girdejau kitom buna :). Linkiu viso ko geriausio ;)
Laukiancioji parašė:
O man panasi situacija buvo... irgi kraujavau.
Na kaip kraujavau.. tepe tik savaite laiko paskui gumuliukas iskrito... bet lauki…
nu man ligoninei sake mato kresuli, o seip nei gine nei ligoninei nieko ne mate nes nebuvo nei 5sav hcg buvo 800 po dvieju dienu 295
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai