grazusvardas parašė:
Sveikos 🙂 gal kas darėsi kompensuojama pilvo plastiką?
Sveiki, taip
grazusvardas parašė:
Sveikos 🙂 gal kas darėsi kompensuojama pilvo plastiką?
Sveiki, taip
Bridget parašė:
Sveiki, taip![]()
Ar kompensuoja ją, jei diastaze 3 cm, pilvo raumenys prasiskyrę apie 2 cm, bet siaubingai skaudą nugara ir kitos bėdos vargina? Ar net neverta bandyti? 🙂
duabudu parašė:
Pas mane diastazė buvo 8 cm, bet man niekas nekompensavo, nors ir nugaros bedos buvo. Pasakė, jog bambos ižvaržos nėra ir viskas....
Man kompensavo tik bambos isvarza -300eur. Daugiau nieko nors prasiskyrimas buvo didelis ir labai smarkiai matomas
onnellisuus parašė:
Man kompensavo tik bambos isvarza -300eur. Daugiau nieko nors prasiskyrimas buvo didelis ir labai smarkiai matomas
kiek tuomet kainavo pilvo plastika?
grazusvardas parašė:
kiek tuomet kainavo pilvo plastika?
2700eur
grazusvardas parašė:
Ar kompensuoja ją, jei diastaze 3 cm, pilvo raumenys prasiskyrę apie 2 cm, bet siaubingai skaudą nugara ir kitos bėdos vargina? Ar net neverta bandyti? 🙂
O bambos išvaržą turit?
jei ne, tada manau nekompensuos
onnellisuus parašė:
geras, čia kuriam mieste? Nes turėjo kompensuoti tikrai.
Bridget parašė:
![]()
geras, čia kuriam mieste? Nes turėjo kompensuoti tikrai.
Vilniuje ejau per 3 gydytojus visi sake nekompensuos nieko. Issirinkau privacia klinika Kaune ir tada gyd pasake kad yra isvarza duos visus dokus del kompensacijos. Kreipiausi kompensavo tik isvarzos op. Nes diaztaze tipo nekompensuojama. Nors turejau ir nugaros skausmus del jos ir rankos tirpdavo.. zodziu
onnellisuus parašė:
Vilniuje ejau per 3 gydytojus visi sake nekompensuos nieko. Issirinkau privacia klinika Kaune ir tada gyd pasake kad yra isvarza duos visus dokus del kompensacijos.…
Reikejo į Kauno klinikas kreiptis, ten tikrai būtų kompensave
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai