Snaigėx parašė:
Sakau, kad livsane juostelės vėjus pradeda rodyt..
Bet čia ir Benu juosteles taip pat. Visos 4 juosteles apgavo ta pačią dieną. Tiesiog neįtikėtina 🤯
Snaigėx parašė:
Sakau, kad livsane juostelės vėjus pradeda rodyt..
Bet čia ir Benu juosteles taip pat. Visos 4 juosteles apgavo ta pačią dieną. Tiesiog neįtikėtina 🤯
Elyz parašė:
Labas merginos,
noriu parodyt gražų testuką, kaip aš jo norėjau! Dabar tiesiog NEGALIU nustygti, k…
Sveikinimai 🥰
_Vyšnia_ parašė:
Benu testais vaiduokliais visiškai nebegalima pasitikėt, ir mane apgavo. Ne karta, ir fotkinant laiku, žodžiu.. užjaučiu💔
Laukiancioji16 parašė:
Realiai planuojam nuo pat vestuviu. Esam vede 3 metus, po santuokos kibo, o dabar 2 metai nieko.
O ką nors išsiaiškinot, tyretes per tiek laiko?
_Vyšnia_ parašė:
Man facelle vaiduokliavo, del to nusprendziau gadint tertus tik kai veluos mm, nes tie vaiduokliai labai daug vilciu duoda, nenoriu skaudint saves🙈
_Vyšnia_ parašė:
Merginos, nesilaukiu - atėjo neigiamas kraujo tyrimas 😭😭 mane apgavo visi 4 šiandienos testai..
Va va.. testai melagėliai😭 aš irgi nebežinau net ką pirkti, nes irgi kaip ir vaiduokliavo keletas ir va mėnesinės
Beluchii parašė:
Va va.. testai melagėliai😭 aš irgi nebežinau net ką pirkti, nes irgi kaip ir vaiduokliavo keletas ir va mėnesinės![]()
Ramiai laukti, aišku labai sunku, bet... Su pirmagimiu menesinių dieną testas buvo toks ryškus, kad akį rėžė, tereik sulaukt🤣
MamytėD parašė:
O ką nors išsiaiškinot, tyretes per tiek laiko?![]()
Hormonus. Pgr mazas mano ir matyt ne kiekviena cikla ov vyksta. Gaudziau ir su echo tai folis normalus budavo 18 mm. Bet nieko
Laukiancioji16 parašė:
Hormonus. Pgr mazas mano ir matyt ne kiekviena cikla ov vyksta. Gaudziau ir su echo tai folis normalus budavo 18 mm. Bet nieko
Na taip tada gali būti ovuliacijos problemos.. :/
O koks jūsų tolimesnis planas kiek laiko galvojate dar bandyti ir kreiptis kažkur išsamesniems tyrimams? 😊
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai