2023.10.02 14:45 (prieš 2 m.)
pepsicola parašė:
Mūsų pirmas bandymas buvo sėkmingas iškart pastojau, bet buvo nesivystantis, tada pradėjau persileidinėti namuose, skausmai baisūs buvo, tai ligoninėje vaistus suda…
Taaaaip pas mane beveik tas pats, pastojau taip greit iš pirmo karto, ir va nesivystantis ir dabar mums taip pat nepavyksta, ir blembaa aš galvoju, gal ne dėl to persileidimo, o gal, kad organizmas atsigavinėja dar ir deliojasi hormonai į vietą? Aš irgi nebežinau, aišku mes dar mažai bandome, ten po metų gal skųstis reikėtų, bet mes neturim laiko tikrai metu laukti ir nenoriu net tiek ilgai, kad viskas temptųdi jeigu jau kažkas negerai būtų smagu sužinoti ir anksčiau..
šį mėnesį vat i mm atėjo ne po 28 o po 30 tik dienelių tai net nežinau ko tikėtis kitą mėn, bet reikia bandyti vel su tais testukais ov susekti!
Bėje aš skaičiau vienos merginos istoriją kaip jai pavyko pastoti iš kažkurios grupės.
Ji sakė kad vyro sperma turi irgi atsistatyti nes spermiukai nebėra aktyvus po ilgų "darbų" gal tai mitas , bet ji bandė ilgai.. ir jai pavyko tik tada, kai bandė nesimylėti 7 dienas, laukė, kol išvys testukus teigiamus ir tik tada pradėjo ir tai kas antrą dieną, be didelių pastangų, na ir užkibo! Tada pagalvojau blemba gal čia tikrai taip yra🥹