tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
Sveikinu ❤️
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
Sveikinu ❤️
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
Labai labai sveikinu 🥰toks stebuklas, lengvo nestumo 🌼
As buvau uzfiksavus, kad lyg Evita 12d turejo eit vizitui? Ar maisau kazka?
Sveikos merginos. Man vakar ramybes nedave mintys apie progesterona, skaiciau kad kai kurios ji geria profilachtiskai. Klausimas butu jums patyrusioms:
Ar nepadaryciau blogiau jai gerciau ? Ir ar be recepto vaistinej tikrai parduoda ? Gal visgi verta butu ? Ir dar kaip ir kada ji nutraukt reiktu ? Ar gert visa nestuma ?
Is anksto aciu uz atsakymus
Mili01 parašė:
Sveikos merginos. Man vakar ramybes nedave mintys apie progesterona, skaiciau kad kai kurios ji geria profilachtiskai. Klausimas butu jums patyrusioms:
Negerciau kaip profilaktikos, jei ner bedu su juo, juk cia vaistas o ne vitaminai
turi gyd paskirti ju doze, stipruma, papasakoti iki kada gerti, kaip nutraukti, nes staigiai jo nutraukti negalima, palaipsniui jau susiformavus placentai.
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
Sveikinimai! 🎈 nuojauta neapgavo, kad nieko nelaukti, nepraleisti ir būtent šį ciklą bandyti 🤞
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
❤️ sveikinimai!
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
Jau klausimu nebekyla niekam🫣 sveikinimai! apsidziaugiau uz jus pamacius! Tvirto zirniuko❤️❤️❤️
Mili01 parašė:
Profilaktiškai gerti nemanau ,kad būtų protinga. O ir be recepto negausite progesterono.. tada geriau atlikti prg tyrimą jei bus trūkumas ,tada ir pradėkite gerti.
Aš su pirmu nėštumu geriau prg ,nebuvo kritinis,bet toks nei šioks nei toks.. tai pasitarius su gydytoja nusprendėme,kad geriau vartoti iki 12 sav.
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😭
Uhuuuu!! Kaip gražu matytį tokį ryškų ! Didžiausi sveikinimai ! ♥️
Julija2022 parašė:
Man 1 ultragarsa irgi gimdimo namuose dare bet jonavoi ir dave nuotraukyte
O jus ejote viena ar su vyru? Įdomu ar leidžia vyrą į pirmą ultragarsą kartu
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai