Adagioo parašė:
Tada tikrai nerizikuočiau rentgeną daryti![]()
Ok, tada ramiai lauksiu ir tepsiu tepalus. Gal praeis. Aisku jei ir skile, man gipsas dabar nelabai gerai, nes isskrendam 🤣
Adagioo parašė:
Tada tikrai nerizikuočiau rentgeną daryti![]()
Ok, tada ramiai lauksiu ir tepsiu tepalus. Gal praeis. Aisku jei ir skile, man gipsas dabar nelabai gerai, nes isskrendam 🤣
pupsika parašė:
Na jei skilo ir išskrisit be gipso bus dar labiau ne kas 🙈
Karoole parašė:
Na jei skilo ir išskrisit be gipso bus dar labiau ne kas 🙈
Tai jau daugiau nei savaite cia tokia situacija yra 🤭 Tik buvo praėjęs skausmas vaikstant. Bet vakar pasedejau sulenkus kulksni ir va šiandien pasekme, kad tenka lengvai paslubuoti 🤦🏻♀️ Aj bus kaip bus. Nes varysim i kalnus, tai arba bus dar labiau sutraumuota arba viskas bus gerai 😁 Pas mane darbe jau tokia kaip "tradicija" paskutiniais metais atsirado - vis kazkas luzta. Ir pagrinde kojos, kulksnys, pedos 🤭 Viena rankos pirsta susilauze... dabar jau juokiasi is manes, kad man laikas atejo ( tik as atostogauju ) 🤭
pupsika parašė:
Tai jau daugiau nei savaite cia tokia situacija yra 🤭 Tik buvo praėjęs skausmas vaikstant. Bet vakar pasedejau sulenkus kulksni ir va šiandien pasekme, kad tenka le…
Ką dirbat? Kur taip pavojinga dirbti?
aš nanau, jeigu būtų įskyle, nepaeitumėt. Nors gal ur klystu, aš ne medikė
Indriukas777 parašė:
Koks forumas tylus šiandien 🤭 ką veikiat merginos?
Bandau dirbti, bet galva visiskai neveikia
tuo paciu ieskau sukneles po 3 sav sveciais vestuvese busim, o su mano ugiu ir sudejimu bele sudetinga situacija rast ka nors
Lainė123 parašė:
O man pas gine tik 18:20, visa diena laukt![]()
![]()
parasyk poto🥰
Indriukas777 parašė:
Koks forumas tylus šiandien 🤭 ką veikiat merginos?
Dirrrbam, svajojam pro langa ziuredamos 😀 baisiai sunku ivaziuot i savaite
Giedrė. parašė:
Ką dirbat? Kur taip pavojinga dirbti?aš nanau, jeigu būtų įskyle, nepaeitumėt. Nors gal ur klystu, aš ne medikė
![]()
Darželyje 🤣 Bet visos susižaloja ne darbe 👌 Aš koją sugebėjau susitrenkti tvarkydama namus. Keliau koja, kad perlipti daiktus ir kitus daiktus rankose dar turejau, tai keldama koja is jegos pati ziurnos kauliuka trenkiau i atidarytos spintos duru kampa 🤦🏻♀️ O jau skausmas tai ne tas zodis 😬
Lelyte93 parašė:
parasyk poto🥰
būtinai, jau jaudintis pradedu
pupsika parašė:
Darželyje 🤣 Bet visos susižaloja ne darbe 👌 Aš koją sugebėjau susitrenkti tvarkydama namus. Keliau koja, kad perlipti daiktus ir kitus daiktus rankose dar turejau, …
O, darželyje sunkus darbas, aš nesugebėčiau tikrai
aš kartą esu sutrenkus koją, lipdama iš autobuso paslydau ir pėdos viduriu atsitrenkiau į bordiurą. Namo vos parėjau, šlubčiojau ilgai labai. Bet praėjo galų gale. Buvo didelis sumušimas. Nors blogiausi skausmai mano gyvenime tai gimdymo ir nugaros raumenų įplyšimo skausmai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai