2018.03.13 20:32 (prieš 7 m.)
Ienė83 parašė:
Sveiki, Verbena, smagu, kad atsiliepėte. Man labai aktualus auklėtojų požiūris į vaikus, užsiėmimai, koks požiūris dėl ligų, ar leidžia kosinčius ir sloguojančius, …
Auklėtojų požiūris, bent jau tų, kurios mūsų grupėje tai man tikrai priimtinas. Jos labai skatina vaikus viską daryti patiems, rengtis, tvarkytis, pasidengti stalus, pasikloti loveles, nusinešti indus ir pan. Tai šiuo atžvilgiu atrodo jos turi daugiau kantrybės už mus, tėvus
Kiekvieną dieną būna kažkokia pamokėlė su kita mokytoja, tai muzika, sportas, baseinas, keramika/dailė. Taip pat jie pagal amžių daro įvairias užduotėles grupėje. Tai nebūna taip, kad visus sodina vienu metu prie stalo ir liepia daryti, juos paskirsto po kelis ir skirtingose ugdymo erdvėse mokosi mažomis grupelėmis.
Dėl ligų tai sunku kažką komentuoti, nes čia nemažai priklauso nuo pačių grupės tėvų. Pas mus su sloga ar nedideliu kosuliu kažkaip būna atvedami vaikai ir nematom tame bėdos, jei vaikais nuo kosulio neužmiega tai aišku kviečia tėvus, arba jei pakyla temperatūra.
Maistas mano manymu pakankamai sveikas ir skanus, gamina lvjc kavinė, tai jis praktiškai vietoje gaminamas, neveža iš niekur, vis bando pratinti prie naujų produktų, įvairių sėklų, ridikėlių, brokolių, grikių miltų blynų ir pan.
Į lauką veda jei tik ne daugiau nei -10. Kai vėsu dažnai keliauja į Mažvydo biblioteką, vasarą - prie balto tilto.
Dėl patalpų vedinimo tai nežinau, ryte tikrai būna vedinama, o dienos bėgyje nežinau.
Uff, kad išsiplėčiau