Laumžirgis parašė:
Sveikos merginos, nelabai gaudausi šiuose reikaluose esu jau po 2 persileidimų ir pirmą kart dariaus hcg ir pgr ar ne per mažai kyla skaičiai tarpas tarp tyrimų 4 d…
Tikrai reiktų vartoti papildomai progesteroną
Laumžirgis parašė:
Sveikos merginos, nelabai gaudausi šiuose reikaluose esu jau po 2 persileidimų ir pirmą kart dariaus hcg ir pgr ar ne per mažai kyla skaičiai tarpas tarp tyrimų 4 d…
Tikrai reiktų vartoti papildomai progesteroną
Blizzzgutė parašė:
Turiu klausimą ar įmanoma kad pagerės? Savaite teplioja. Pirmadienį buvau ligoninėje tai piktai apžiūrėjo su komentarais ko čia atejau juk atranka Arba arba🥲 Antra…
Jums reikia extra greit progesterono! Bandykit vaziuot dabar i vaistine ir prasyt, kad vaistininke parduotu gepretix, bet geriau zvakuciu progesterone besins. Gal net kraujo tyrima parodykit, jei nenores be recepto parduot. Nors siaip joms receptas nera reikalingas. Saugi riba apie 50 nmol/l. Ir jei jusu organizmas negamina pakankamai tai nereiskia, kad su vaisium kazkas negerai. O laukiant vizito tai prasides kraujavimas.
Arba ryt is pacio ryto ieskokit privacios klinikos, kad israsytu jums. Daznai vaisingumo klinikos dirba, bei net turi vietoje parduoti progesterono
Irvutė parašė:
Jums reikia extra greit progesterono! Bandykit vaziuot dabar i vaistine ir prasyt, kad vaistininke parduotu gepretix, bet geriau zvakuciu progesterone besins. Gal n…
Ryt iš ryto vaziuosiu į vaistinę. Gal parduos. Ačiū
Blizzzgutė parašė:
Jeigu reikia turiu Lutinus 100mg ovulių progesterono, Vilnius.
Mažylė1 parašė:
Jeigu reikia turiu Lutinus 100mg ovulių progesterono, Vilnius.
Esu iš kito Lt galo. Mažas miestelis. Ryt nuo 9 atsidaro vaistinė ir nusipirksiu. Ačiū ❤️
Blizzzgutė parašė:
Dar cia forume buna nares parduoda, kam atlieka progesterono, nelaukit iki antradienio, nes labai jau zemas pas jus
Blizzzgutė parašė:
Esu iš kito Lt galo. Mažas miestelis. Ryt nuo 9 atsidaro vaistinė ir nusipirksiu. Ačiū ❤️
Duok Dieve viskas bus gerai 🙏🙏🙏
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai