mamulyte1 parašė:
tai tu bandyk nenaujint o registruotis kaskast
Manau jei jau butu tai mestu ir taip
mamulyte1 parašė:
tai tu bandyk nenaujint o registruotis kaskast
mamulyte1 parašė:
nu tai cia tik muo jusu priklauso saket apmazejo noras tai mes jo neipusimreik paciai noret
![]()
Puskit puskit gal greiciau iki manes ateis tas noras ?
seima.seima parašė:
Puskit puskit gal greiciau iki manes ateis tas noras ?
Na zinokit, jei zmogui paciam nera noro, tai bent jau as tikrai visiskai nenoriu padet zmogui jei jis pats nerodo iniciatyvos. Ne mes uz jus mokysimes, nei mes egzus uz jus laikysim, jei pati noro neturit, tai apie ka mes cia kalbam. Sorry, kad as taip piktai, bet kitaip siuo atveju negaliu.
Papentukas parašė:
tai kad ne žinok
kol iš naujo neprisijungdavau naujų laikų nerodydavo
Burburbur parašė:
tai kad ne žinokkol iš naujo neprisijungdavau naujų laikų nerodydavo
Bandau dabar per nauja regintis vis kas +-10min,,, jau rankos nusviro..bet nepasiduosiu
Papentukas parašė:
Bandau dabar per nauja regintis vis kas +-10min,,, jau rankos nusviro..bet nepasiduosiu![]()
aš tai eidavau maždaug valandos pradžioj ir pas kuj po pusvalandžio. dažniausiai valandos pradžioj rasdavau
Burburbur parašė:
aš tai eidavau maždaug valandos pradžioj ir pas kuj po pusvalandžio. dažniausiai valandos pradžioj rasdavau![]()
![]()
Man isvis nuo vakar 10:30 kazkur jokiu nauju laiku neuzgaudau
nesvarbu, val pradzia ar pabaiga
Na ka, siandien vaziavau pirma karta regitroje. Gavau toyota (ir patiko, patogiai, minkstai man su ja vaziavosi). Padariau viena kritine klaida ir keleta smulkiu. Siaip sake, kad labai neblogai vairuoju, gaudausi. Palinkejo sekmes, kad kita karta pasisektu. Labai issamiai viska paaiskino pries vaziavima, drasiai egzaminuotojoa galejau klausti, jeogu kas neeaisku, kiek norima galima klausti kur vaziuoti (jeigu neisgirsti). Ir apskirtai egzaminuotojas labai mandagus, ir veido israiska teigiamai nuteikianti, net sakyciau gera energija nuo jo sklido. Laukiamaje, kai sedejau ir isgirdau savo vardas, pamaciau egzaminuotoja, masina tadi visas jaudulys pradingo. O klaida padariau, tai kai jau isvaziavus is regitros kairen sukti reikejo i kalna. Tai kai uzkilau kalnu ir toliau vaziavau, man buvo pagrindinis ir toliau turejau vaziuoti, bet as sustojau apsidairyti (ale praleisti) ir tadi pajudejau. O vat tadi ikliuvau su pajudejimu kai stovima ant stataus kalno, as panaudojau ne rankini, o standi, o darbini (as mokyklineje i ikalnes danziausiai darbini stabdi naudodavau ir pavykdavo), o vat si karta darbinis pavede mane. Pajudejau atgal ir jeigu butu uz manes auto, buciau taukstelejusi. Egzmaninuotojas patare, kad geriau visada ikalnese geriau rankini stabdi naudoti, nepaves. Sekantis kartas kolkas rodo anksciausiai birzelio 2 d., bet kaip noreciau rasti anksciau data, dar geguzes menesi.
E.Va parašė:
Na ka, siandien vaziavau pirma karta regitroje. Gavau toyota (ir patiko, patogiai, minkstai man su ja vaziavosi). Padariau viena kritine klaida ir keleta smulkiu. S…
rasi tikrai. kitą ketvirtadienį tikrink dažniau regitros psl ir gali pagaut laiką penktadieniuj
o po pirmo egzo regitroj aš tik su rankiniu draugauju
stačiose įkalnėse net ir profai nelabai pajuda su darbiniu stabdžiu
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai