Feja333 parašė:
Cia klausimas toms kurios gere escapelle, po kiek laiko jums prasidejo tikrosios menesines ? Velavo/nevelavo ?
Pusę metų nesirgau 🙈 Buvo streso, iš pradžių maniau, kad laukiuosi, poto, kad kas rimčiau nebūtų.
Feja333 parašė:
Cia klausimas toms kurios gere escapelle, po kiek laiko jums prasidejo tikrosios menesines ? Velavo/nevelavo ?
Pusę metų nesirgau 🙈 Buvo streso, iš pradžių maniau, kad laukiuosi, poto, kad kas rimčiau nebūtų.
Feja333 parašė:
Esu gėrus, bet man visiškai nieko nebuvo nuo jos, nei ciklas išsiderino nei skaudėjo pilvo apačią ar kraujavau ne laiku. Bet kitoms būna visko. Juk su kraujavimu išeina viskas lauk, kas nereikalinga, juk escapelle yra tokio stiprumo, kad gali ir arklį užverst.
Cukrausvata parašė:
O kaip vis del to iššauket ?
Anonimė21 parašė:
Esu gėrus, bet man visiškai nieko nebuvo nuo jos, nei ciklas išsiderino nei skaudėjo pilvo apačią ar kraujavau ne laiku. Bet kitoms būna visko. Juk su kraujavimu iš…
Bet matyt nuo organizmo priklauso... mano aplinkoj yra mergaitė Po šios tabletės...
Feja333 parašė:
O kaip vis del to iššauket ?
Pačios prasidėjo. Bet baisu buvo tai labai 😓
Camilaa parašė:
Sveikos, norėjau paklausti. Isgeriau kontraceptine tablete 2d. Ir susirgau 11d. Savaite prieš turint pasirodyti menesinems. Labai skaudžios, bet negausios, rudos sp…
Man ginekologė senai pasakė-išgėrėte arklinę dozę ir tikitės, kad po mėnesio viskas bus kaip įprasta? 🙈🤯 Bet rekomenduočiau pasikonsultuoti su gyd. ☺️
Sveikos merginos. Trys dienos pries menesiniu pradzia mylejomes, plyso prezervatyvas, ir nors ir zinau, kad vaisingumas tom dienom labai nedidelis, bet vis tiek isgeriau tablete. Dabar laukiu menesiniu, turejau vakar susirgt, bet is karto pasiruosiau, kad gali veluot jos. Pasiskaiciau cia, kad buve atveju jog ir kelis menesius nesulauke merginos ju, bet idomu kiek laiko man ju palaukt, pries darantis testa? Galvoju duot sau savaite, bet isprotesiu per tiek laiko nezinios atrodo
Sveikos, norėjau paklaust ar nesu neščia. Lytiškai santykiavau su vaikinu 25d. Ir išgeriau tablete 27d. 39 valandos po lytinio akto. Turiu susirgti pagal programėle 8d. Bet susirgau šiandien 3d. Iki to laiko kamavo pilvo maudimas ir speneliu dirglumas ir skausmas bet kraujuoju labai negausiai ar tai gali būti kontraceptiniu tablečiu poveiki?
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai