Kaip laikotės?
Svajotojas, matau, kad beliko mažai laiko
IruteL parašė:
Kaip laikotės?![]()
Jo,laikas tai tirpsta. Judeti vis sunkiau. Paruosiamieji saremiai aplanko,manau vasario nesulauksiu
Svajotojas parašė:
Jo,laikas tai tirpsta. Judeti vis sunkiau. Paruosiamieji saremiai aplanko,manau vasario nesulauksiu![]()
Stiprybės! Ar tavo vardas ne Milda?
Daiva2017 parašė:
Sveiki! Gal patartumet kaip atsikratyt guzeliu krutineje? Vaikas vakar nenorejo walgyt net klyke...turejau pora dienu temperatura net...gal sakau jam skonis pasikei…
Daiva, ar susitvarke tavo krutine? Ka darei? Gal pas gydytoja ejai? Mane ta pati beda uzpuole, pradejau karsciuot, saltis krecia... siaubas kazkoks, net didziausiam priesui nelinkeciau
060606 parašė:
Daiva, ar susitvarke tavo krutine? Ka darei? Gal pas gydytoja ejai? Mane ta pati beda uzpuole, pradejau karsciuot, saltis krecia... siaubas kazkoks, net didziausiam…
Ne nejau per pora dienu nusimusiau temperatura su ibufen sirupu.O su krutine tokie reikaliukai is po to karsciavimo sumazejo man pienukas,vaikas pradejo sunkiai bevalgyt nezinau kas jam buvo,bet matesi,kad nedavalgydavo.Nusipirkau misini ir wa duodu savo piena ir misini.Pieno kuo maziau suvalgo,tuo jauciu maziau gaminas.gali but,kad viena diena tik su misiniu teks maitint.
Daiva2017 parašė:
Ne nejau per pora dienu nusimusiau temperatura su ibufen sirupu.O su krutine tokie reikaliukai is po to karsciavimo sumazejo man pienukas,vaikas pradejo sunkiai bev…
O per kiek laiko skausmas krutines praejo? Man viena krutis dvigubai didesne uz kita, skaudi, kieta, karsta. Vaikas zindzia is jos ir gan ilgai,bet nemazeja ji man...
Temperatura musu su parecatamoliu.
060606 parašė:
O per kiek laiko skausmas krutines praejo? Man viena krutis dvigubai didesne uz kita, skaudi, kieta, karsta. Vaikas zindzia is jos ir gan ilgai,bet nemazeja ji man.…
Man per pora dienu dingo skausmas...geriau tuos vaistus isprakaitavau ir daviau zisti suneliui.Man jis gerai istraukdavo.. Kuri skaudesne jum, is tos daugiau duokit. Man buvo guziukai susidare,tai svelniai masazavaus.
060606 parašė:
O per kiek laiko skausmas krutines praejo? Man viena krutis dvigubai didesne uz kita, skaudi, kieta, karsta. Vaikas zindzia is jos ir gan ilgai,bet nemazeja ji man.…
Dar po karstu dusu palyst galit ir pamasazuot krutine,poto iskart duot vaikui zisti. Turetu praeit o jei ne ilgai nelaukit..Eikit pas daktare paims krauja paziures ar uzdegimo nera
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai