special parašė:
Del gydymo uzsienyje ekstra atvejui jei prireiktu Galit pasidaryt europini sveikatos pazymejima. Padaro iskart, nemokamai. Kreiptis i ligoniu kasas jei neklystu![]()
Aciu! Uzsisakiau 🙂 Net nezinojau apie toki dalyka 🙈
special parašė:
Del gydymo uzsienyje ekstra atvejui jei prireiktu Galit pasidaryt europini sveikatos pazymejima. Padaro iskart, nemokamai. Kreiptis i ligoniu kasas jei neklystu![]()
Ana- parašė:
I sveikata ;) kaip sakoma kai turi, neprireikia. Tai linkiu kad neprireiktu 😁 bet bus ramiau.
Baliuke parašė:
Kur planuojate?
Ekspromtu ziuresiu kelionių pasiūlymus, kur šilta bus vasario ar kovo mėn, dabar dar sirguliuojam, tai laukiam kol pasveiksim visi ir maziukui pasą reiks padaryti ir tada geresni pasiūlymą griebsim kur į Egipta ar Ispanija 😁
Sveiki ,norėčiau paklausti ,gal kažkas susidūrete. mano mergaitė yra dar neskiepyta. Jai 19 mėnesių. Dabar pradėsiu skiepyti kai kuriom vakcinom. Norėjau paklausti yra skiepai kokliušo ,poliomielito ,b tipo vakcina, jos atliekamos 2, 4 , 6,18 men mėnesių vaikams. Man įdomu ,jei mano mergaitei 19 mėnesių, tai vistiek ji atitinkamai gaus tas 4 dozes , kurios turėjo būti 2,4,6, 18 mėn ? Ar reikės mažiau ? Dėkui už atsakymą
spygliukee parašė:
Sveiki ,norėčiau paklausti ,gal kažkas susidūrete. mano mergaitė yra dar neskiepyta. Jai 19 mėnesių. Dabar pradėsiu skiepyti kai kuriom vakcinom. Norėjau paklausti …
Gaus tiek pat.
Pneumokoko tik maziau. Meningokoko taip pat
Kodel taip nusprendete?
Baliuke parašė:
Gaus tiek pat.
Pneumokoko tik maziau. Meningokoko taip pat![]()
Nes nenorėjom kūdikiui leisti tiek skiepų. Tiesiog nematem reikalo Norėjom ,kad susiformuotų natūralus imunitetas. Dabar paskiepysiu kai kuriais skiepais ,kai jau paaugo ir nuo rugsėjo eis į kolektyvą.
spygliukee parašė:
Nes nenorėjom kūdikiui leisti tiek skiepų. Tiesiog nematem reikalo Norėjom ,kad susiformuotų natūralus imunitetas. Dabar paskiepysiu kai kuriais skiepais ,kai jau …
Supratau, o nusprendete tik pentaxim skiepyti?
Baliuke parašė:
Supratau, o nusprendete tik pentaxim skiepyti?![]()
Skiepysiu nuo kokliuso,difterijos ,stabliges. Dar nuo poliomielito, Pneumokokines infekcijos ir nuo tymų. Dar b tipo vakcina . Dėl meningokoko dar nežinau , ziuresiu po šitų skiepų
spygliukee parašė:
Skiepysiu nuo kokliuso,difterijos ,stabliges. Dar nuo poliomielito, Pneumokokines infekcijos ir nuo tymų. Dar b tipo vakcina . Dėl meningokoko dar nežinau , ziuresi…
Tas skiepas nuo kokliuso,difterijos,stabliges . Pvz nuo stabliges galioja tik metus, o ir jei butu prasikirstu ir reiketu siuti priimamajam zaizda vitiek suleistu vakcija nuo stabliges, tai nematau visai tame skiepe logykos. Kokliusas pavojingiausias kudikiams, del to ir nuo 2 men.pradeda skiepyt.
TaipNe parašė:
Tas skiepas nuo kokliuso,difterijos,stabliges . Pvz nuo stabliges galioja tik metus, o ir jei butu prasikirstu ir reiketu siuti priimamajam zaizda vitiek suleistu …
O iš kur žinot ,kad nuo stabliges metus tik galioja?
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai