neila444 parašė:
labukas, jug vasara visi forumai daugiau ar maziau aprimstavisos mamytes su seimom dziaugiasi gerais orais
![]()
tas tai jau tiesa
pas mus snd lyja tai matyt, neimanoma net nosies iskist i lauka
tai tenka ir prie kompo pasedet
neila444 parašė:
labukas, jug vasara visi forumai daugiau ar maziau aprimstavisos mamytes su seimom dziaugiasi gerais orais
![]()
tas tai jau tiesa
pas mus snd lyja tai matyt, neimanoma net nosies iskist i lauka
tai tenka ir prie kompo pasedet
juodavysnia parašė:
Sveikos, ar priimsit i buri? tik va vaiku neturiu ir pakolkas neplanuojam...gimus,augus ir gyvenu cia,Skuodo rajone
![]()
zinoma priimsim
juk svarbiausia smagiai pabendrauti
na tikrai,kad Vizanciai yra uzkampis...kazkada ten vire gyvenimas,dabar nikus kaimas su daug tusciu namu... buvo mokykla su 100 besimokanciu vaiku,superiniai sokiai kulturnami,i kuriuos vaziuodavo ne tik Skuodo raj jaunimas,bet ir Mazeikiu raj
Taip pat nemaza gyventoju kaita...myli miestieciai ta kaima,bet ilgai jame neuzsibuna...
Alle kas patrauke,kad butent Vizanciuos pirkot nama? o gal cia giminiu kokiu yra? man nelabai suvokiama kaip is didmiescio i toki kaima ryzotes persikelt...
juodavysnia parašė:
na tikrai,kad Vizanciai yra uzkampis...kazkada ten vire gyvenimas,dabar nikus kaimas su daug tusciu namu... buvo mokykla su 100 besimokanciu vaiku,superiniai sokiai kulturnami,i kuriuos vaziuodavo ne tik Skuodo raj jaunimas,bet ir Mazeikiu rajTaip pat nemaza gyventoju kaita...myli miestieciai ta kaima,bet ilgai jame neuzsibuna...
Alle kas patrauke,kad butent Vizanciuos pirkot nama? o gal cia giminiu kokiu yra? man nelabai suvokiama kaip is didmiescio i toki kaima ryzotes persikelt...
taip jau isejo,kad nama nusipirkt
..... Cia radom uz prieinama kaina. Pasirinkom toliau,kad tik vietos visiem butu,nes teko ir mama pasiimt kartu. Artimieji liko Vilniuj ir Kaune,bet visada galima juos aplankyti.Siaip mes is Kauno raj,o jau 12 m gyvenom soduose,kur namas prie namo ir visi tave mato
O man cia visai patinka,musu sklypas krastinis,kaimynai tik is vienos puses
mes dirbam uzsieni,tai siaip koks skirtumas kur gyvent... Ieskausi kokios drauges salia
Merginos atsiliepkit
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai