astukijus parašė:
ačiūtokį apvalų kremui pūsti lyg ir turiu kažką
tik mažiukas labai jis pas mane bet pasižėsiu išbandysiu ar bus patogu, ar nereiks didesnio pirkt :hmmm:…
Bakerstreet'e pirkau.
PF 16
INOX
astukijus parašė:
ačiūtokį apvalų kremui pūsti lyg ir turiu kažką
tik mažiukas labai jis pas mane bet pasižėsiu išbandysiu ar bus patogu, ar nereiks didesnio pirkt :hmmm:…
Bakerstreet'e pirkau.
PF 16
INOX
Aiste1559 parašė:
Bakerstreet'e pirkau.![]()
PF 16
ačiū
aišku tai man čia iš ten neišeis nusipirkt
o galit pasakyt pas jus šio antgalio per siauriausią vietą kiek cm arba mm diametras? Per ten kur jau išsispaudžia kremas
Mesdu parašė:
Didelis antgalis tikrai,buvau is kinieciu prisisiuntus
Nera ir Pas mane idealus,bet sakosi labai
Ačiū!
Radau tokį https://kepimoformos.lt/produktas/antgaliai-morengams-zefyrams/ čia tokie ne maži, daugiau kiek googlinau nieko neradau, tai bandysiu šitą pirkti ir kepti eklerus
O galit pasidalinti kaip jūs juos kepat ir kokį kremą darot?
paukste. parašė:
Sveikos 🤗 labai noriu išsikepti tokiu sausainių, bet gal pasidalinsite kaip padaryti tokį glaju? 🙈
Kiaušinio baltymas su cukraus pudra + citrinos rūgštis + dažai.
SI.. parašė:
Kiaušinio baltymas su cukraus pudra + citrinos rūgštis + dažai.
Ačiū 🤗 o gal maždaug proporcijas žinot? Kažkada esu dariusi tai man gavosi vis ne kiaurai persvieciamas 🙈
paukste. parašė:
Ačiū 🤗 o gal maždaug proporcijas žinot? Kažkada esu dariusi tai man gavosi vis ne kiaurai persvieciamas 🙈
1 baltymui maždaug 150-200g cukraus pudros. Tikslių proporcijų net nėra, pudros reikia dėti pagal tirštumą tiesiog, kad gražiai dengtųsi sausainis. Jeigu per tiršta, galima citrinos sultimis skiesti.
SI.. parašė:
1 baltymui maždaug 150-200g cukraus pudros. Tikslių proporcijų net nėra, pudros reikia dėti pagal tirštumą tiesiog, kad gražiai dengtųsi sausainis. Jeigu per tiršta…
Ačiū 🌷🌷🌷
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai