BelieveInMiracles parašė:
25 ,maziausia as...
Galbut per maza doze. Pabandykite gerti 5d po 25mg, ir 2d po 50mg, ir po 1-1,5 men kartokite tyrima.
Tth 3 nera labai aukstas, bet sekmingam pastojimui rekomenduojamas max 2-2,5.
25 ,maziausia as...
Galbut per maza doze. Pabandykite gerti 5d po 25mg, ir 2d po 50mg, ir po 1-1,5 men kartokite tyrima.
Tth 3 nera labai aukstas, bet sekmingam pastojimui rekomenduojamas max 2-2,5.
Meshka parašė:
Tai va,kad sake reikia mažiausiai 2 kad butu ir gydytojas..palauksiu šiandien,jauciu jis man skambins susisiekti, paziuresiu ka sakys. Jei nepaskambins darysiu kaip jus sakot 🙏 aciu 🌹
Meshka parašė:
Bet jus kaip pirstu i aki pataikete 🤗 kaip jus sakete taip liepe gerti gydytoja. 🤗🤭
Bet jus kaip pirstu i aki pataikete 🤗 kaip jus sakete taip liepe gerti gydytoja. 🤗🤭
Nu va, super! 🙂👍 Sekmes jums, kad pavyktu pagaliau nusimusti tth ir startuoti su ivf 🎈
Meshka parašė:
Nu va, super! 🙂👍 Sekmes jums, kad pavyktu pagaliau nusimusti tth ir startuoti su ivf 🎈
Aciu jums 🫶 kaip laukiuu..kaip noriu ..gan ilgai kantri buvau.visus metus laukiau ivf... Tikiuosi sausi bus geras tth ir leis startuoti...🤎
Nedab parašė:
Sveikos,
Esu Lietuvos sveikatos mokslų universiteto, Akušerijos IV kurso studentė
Jūsų anketoje nemažai klaidų...
Labas moterys. As su klausimu. Ar gali itakoji mm atejima levaxino dozes koreguojamos kas menesis? Veluoja 5 diena siandien... Blemba nu atrodo nesuprantu,ir erzina tikrai... Skaiciau,kad iki 7 dienu velavimas kaip ir nieko. Poto jau kreiptis i gine. Nesuprantu nieko. Bet vel koregavo dozes.. geriau po tablete 5 dienas ir po dvi tabletes 2 dienas. Dabar geriu 4 dienas po 1 ir 3 dienas po 2 tabl. .. sakau ar man jau kazkas negerai ir gines reikia,ar visgi gali itakoti vaistai? Kuo toliau tuo graziau🤦 as jau klausiau gal apie velavima ana menesi Nepamenu. Atleiskit jei kartojuosi...
Labas moterys. As su klausimu. Ar gali itakoji mm atejima levaxino dozes koreguojamos kas menesis? Veluoja 5 diena siandien... Blemba nu atrodo nesuprantu,ir erzina…
Doze pakoreguota minimaliai, tad mm ciklo neturetu tokia korekcija itakoti. Galbut laukiates; ar darete NT?
Ar seniai darete TTH tyrima? Koks buvo paskutinio daryto tyrimo TTH rezultatas?
Meshka parašė:
Doze pakoreguota minimaliai, tad mm ciklo neturetu tokia korekcija itakoti. Galbut laukiates; ar darete NT?
Ne ne. Lauktis as negaliu.neturiu kiausintakiu ir net ivf nepradejome ir dar nezinau kada ivyks tai..esu pikta bile kaip..pramuse mm... Su trenksmu..tyrima dariau 10 diena sausio,buvo uzkiles vel virs 3 anksciau. O dabar kai 10 diena dariau tai 2.3 beroc. Tai liepe pagerti 3 dienas po 2 tabletes. Po 50mg. Matomai del streso velavp net 5 dienas..aciu,kad atsakete 🎈
Laba
tikriausiai be sansu pastot su tsh 0.02? Nesuprantu nesu Maciuś Tokiu skaiciu. Po gimdymo buvo 2.12.. geriau labai nepastoviai 75mcg pamacius 0.01 menesi geriau kas antra diena po 50mcg ir va 0.02.. patyriau dideli stresa neapsakoma tai gal todel? Kaip pakelt ji
dabar savaite visai negeriu tiroksino... pas gydytoja laukiu eilej o taip norim ir vaikeli planuot. Plius Einant pas gydytoja net nezinau kokius dar tyrimus pasidaryti , kad galetu nusakyt bukle.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai