Obeliukas parašė:
Pokalbis su beweik 6metu berniuku.
-Ko busi uzauges?
Priminėt ir mūsų su sūnum panašų pokalbį..
Keliaujam į darželį ir pralekia gaisrinė.. Klausiu ar norėtų būti gaisrininku, kai užaugs..
- Ne, aš būsiu tėtis!
Obeliukas parašė:
Pokalbis su beweik 6metu berniuku.
-Ko busi uzauges?
Priminėt ir mūsų su sūnum panašų pokalbį..
Keliaujam į darželį ir pralekia gaisrinė.. Klausiu ar norėtų būti gaisrininku, kai užaugs..
- Ne, aš būsiu tėtis!
Sūnėnas buvo išvykęs kelioms dienoms pas močiutę kitą, o kai grįžo vysų pirma pas savo močiutę nubėgo. Ji tuo metu saldainius valgė, o tas, žinoma, prisijungė. Suvalgo saldainį, o popieriuką močiutei duoda. Ši ir sako:
-Simuti, nunešk popieriukius, išmesk į šiukšliadėžę, - o jis atšauna.
-Baba, bet aš nežinau kelio..
mano vyresnele kai isgirsta sirena(policija,greitaja,gaisrine) tai sako-kai uzaugsiu busiu viju viju..
o dabar visai seimynai sugalvojo pravardes-ji pas mus dbr Elsa
sese-Ana(frozen filmika paziurejom) mama kumele,tetukas karve(kazko isizeide tas tetukas) o didisis brolis-morka
tai jei vakare saukiu ja Amelija,einam miegucio-nereaguoja.paklausiau,ar tu girdejai-sako,as juk ne Amelija,as Elsa
kazkaip kalbejom apie vyrus ir zmonas..paklause-o kas cia-vyras? bandziau paaiskini-matyt nesugebejau..pasake-man nereikia..as turiu broli
liubanecka parašė:
mano vyresnele kai isgirsta sirena(policija,greitaja,gaisrine) tai sako-kai uzaugsiu busiu viju viju..![]()
Mumis parašė:
Benediktas (3 m.) pora dienų sirgo, nebuvo lauke, kur paprastai praleidžia daug laiko. Po dviejų dienų išeina iš namų, nulipa laiptais ir išėjęs į kiemą atsidūsta: …
Su tuo "Ačiū, Dievui!" ir pas mus buvo
Važiuojam iš Vilniaus į Tauragę, privažiuojam jau namus ir vyresnioji sako:
- Ačiū Dievui, atvažiavom!
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai