Džesikė parašė:
O kodėl reikia miegoti ant kairio būtent šono?🙂
Skaičiau, jog taip leliukui geriau, jis taip geriau gauna deguonį, geresnė kraujotaka😊
Džesikė parašė:
O kodėl reikia miegoti ant kairio būtent šono?🙂
Skaičiau, jog taip leliukui geriau, jis taip geriau gauna deguonį, geresnė kraujotaka😊
Jurgita @ parašė:
Eina sau, geras.
Aš tai miegu kaip noriu😅
Kinderis2022 parašė:
As net nezinojau, kad ant nugaros nemoegoti nuo antro trimestro pabaigos! 🫣
Aš renkuosi dabar nėščiosios pagalvę, tai vienam iš eshopų skaičiau, kad ant nugaros miegant gali užsispausti kraujagyslės, per kurias kraujas į gimdą keliauja, ir dėl to mažas gali gauti mažiau deguonies ar pan 🤔 Va čia: https://www.9menesiai.lt/nesciuju-miego-pagalves
Kinderis2022 parašė:
As net nezinojau, kad ant nugaros nemoegoti nuo antro trimestro pabaigos! 🫣
Man gydytoja sakė, kad nebepatartina miegot nuo antro trimestro pabaigos, kai jau vaisius didesnis, dėl stuburo apkrovos ir tuščiosios venos kad neužspaustų. Ir tai tik nepatartina, ilgai gulėt tokioj pozicijoj, jei naktį apsiversit neilgam ant nugaros tikrai nieko neatsitiks😁🤭 O šiaip su tuo miegojimu labai daug skirtingų nuomonių, vieni rašo, kad ir ant pilvo miegot negalima, kiti, rašo, kad galima kol netrukdo. Manau kiekviena jau pati maždaug pasirenka tą miegojimo būdą. Tik norėjau parašyt, kad nereik paniškai bijot, nes jei ir trumpam apsiverčiant nieko blogo nenutiks
Lina7 parašė:
O kurią mėginote, jei nepaslaptis?
Visko perskaičius nemažai buvau- valgyti aštriau, žuvis ir mėsa dominuotų mityboje, pries santykiaijant apsiprausti su sodos tirpalu, vyrui šaldyti sėklides, poza geriausia šuniuko. Bet, deja🤷😉
Din01 parašė:
Aš kažkaip irgi miegu visaip ir ant vieno šono ir ant kito, būna ir ant nugaros ir truputi pasvirus ant pilvo 🤔
Aš daugiausia pasvirus ant pilvo, man patogiausia 😀
Sveikos, ar galima nėščiosioms gerti gerųjų bakterijų? Vakar nepatiko organizmui maistas, kurį suvalgiau, iš kart susuko vidurius, ir dar šiandien pilvelis toks nelabai geras. Geriu daug vandens, prisižiūriu maistą, galvoju, kaip greičiau atsistatyti, gal gerųjų bakterijų pagerti?
Valgiau mėsiškų dešrelių su troškintais raugintais kopūstais, tai kopūstai buvo kietoki, neišsitroškinę iki galo. Nieko blogo neįtariau, nes juos gi ir žalius galima valgyto, o va žarnynui nepatiko, iš kart sureagavo.
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai