Pineapple23 parašė:
Nekibo nei kai du kele, nei kai viena. Dabar dideles viltys i ta viena ledinuka❄️❄️ na tikrai, kas nesusidure su situo, tas nesupras![]()
Nesiule implantacijos lango tyrimo?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįPineapple23 parašė:
Nekibo nei kai du kele, nei kai viena. Dabar dideles viltys i ta viena ledinuka❄️❄️ na tikrai, kas nesusidure su situo, tas nesupras![]()
Nesiule implantacijos lango tyrimo?
Buvau tylioji skaitytoja, bet dabar jau reikia patarimų ir pagalbos....
Išpunktavo 16, apsivaisino 9, kokybiški tik 7 . Iš 7 tik 3 puikūs ir 4 nelabai.
Penktadienį turėjau pirmą įkėlimą, laukėm antro šiandien. Deja nei cienas neišgyveno...
Kaip suprantu tokiu atveju, kad išgyvens įsodintas turbūt 0.
BJAA parašė:
Tikrai nelaidokite vilčių😉 Gi embrionukams geriau gimdoje, nei labaratorijoje😉 Be to, didžiausias stipruolis įkeltas😉
kkiiss parašė:
Tikrai nelaidokite vilčių😉 Gi embrionukams geriau gimdoje, nei labaratorijoje😉 Be to, didžiausias stipruolis įkeltas😉
Kažkaip, labai sunku tikėti... niekaip nesuvokiu kodėl nei viena neišgyveno? Juk turėjom neblogą kiekį. O abu sveiki, be jokių diagnozių....
BJAA parašė:
Turejot pirma ikelima 3 d ir lauket 5 dienu blastuko, bet nustojo vystytis? Gerai supratau?
Ocean Ni parašė:
Turejot pirma ikelima 3 d ir lauket 5 dienu blastuko, bet nustojo vystytis? Gerai supratau?
Taip, turėjome 3 d. Ir laukėm blastuko, bet iš likusių puikių 2 ir 3 netobulų, nei vienas neišgyveno iki 5 d....
Ocean Ni parašė:
O pas vyrą viskas ok su turtu?
Kokia klinika?
Turtas puikus, Santaros vaisingumas
BJAA parašė:
Taip, turėjome 3 d. Ir laukėm blastuko, bet iš likusių puikių 2 ir 3 netobulų, nei vienas neišgyveno iki 5 d....
Na reikia tikėtis, kad įkeltas 3 dienos bus stipruolis 🙏🏻, būna tikrai pastojimų ir su 3 dienos embrioniukais. Užklausiau jūsų, nes ir mums net 2 IVF buvo panašūs rezultatai, iš vis neturėjom blastukų. Gydytojai irgi nieko gero neprognozavo. Pirmus blastukus gavom tik pakeitus kliniką.
Labai linkiu, kad neprireiktų, bet jei kada darysit dar vieną IVF, patarčiau keisti kliniką. Bent jau aš gailiuosi, kad to nepadariau anksčiau.
BJAA parašė:
Turtas puikus, Santaros vaisingumas
Dažnai 5 dienas sunku pasiekti, kai su vyro turtu problemos. Pas mus buvo labai panaši situacija.
Gal negalėčiau sakyt, kad vyro turtas idealus buvo, na bet po papildų kurso pasiekėm normospermiją (pagal NW spermogramą).
O ką embrionologas sakė dėl kiaušialąsčių išpunktuotų. Viskas ok?
Mums labai padėjo kiaušialąsčių aktyvinimas Ca druskomis ir IMSI, tik LT to nedaro. Bet bent žinokit, kad jeigu ką yra tokia opcija....
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai