In94 parašė:
Reikia sales pagalbos. Ar virsutiniame teste matosi vaiduokliukas? Pasidariau ka tik ir vel ta zalia testa, kur ryte rode neigiama.
Visuose matosi 🙂
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįIn94 parašė:
Reikia sales pagalbos. Ar virsutiniame teste matosi vaiduokliukas? Pasidariau ka tik ir vel ta zalia testa, kur ryte rode neigiama.
Visuose matosi 🙂
In94 parašė:
Matosi visuose 🤗
In94 parašė:
Man ir nuo prontogest uzpakali. Ir melynes tokios baisokos😀
Taip taip, yra ir mėlynių...
In94 parašė:
Matosi 👍
Sveikos, čia žiūriu visos jau po ikelimo. Mano tik užšaldė vieną blastuką iš 8 apsivaisinusiu iki blastuko pasiekė vienas. Tai jau antras IVF. Pirmame nešaldė ikėlė du (iš penkių) 2 ir 5 dienų dėja. Skaičiau, kad gali ir neatšilti. Kažkaip labai liūdna. Sunku bus laukti lapkričio. O visosm kam pasisekė dideliausio džiaugsmo linkiu.
Sveikos, čia žiūriu visos jau po ikelimo. Mano tik užšaldė vieną blastuką iš 8 apsivaisinusiu iki blastuko pasiekė vienas. Tai jau antras IVF. Pirmame nešaldė ikėlė du (iš penkių) 2 ir 5 dienų dėja. Skaičiau, kad gali ir neatšilti. Kažkaip labai liūdna. Sunku bus laukti lapkričio. O visosm kam pasisekė dideliausio džiaugsmo linkiu.
AivaJG parašė:
Sveikos, čia žiūriu visos jau po ikelimo. Mano tik užšaldė vieną blastuką iš 8 apsivaisinusiu iki blastuko pasiekė vienas. Tai jau antras IVF. Pirmame nešaldė ikėlė…
Panasi ir musu istorija. Per pirma IVF kele 2 ir 5 paru, saldyt neliko nieko. O per 2 ivf kele viena 5 paru blastuka, o kita 6 para uzsalde. Baimes daug, nes irgi bijau, kad neatsils, nes nera labai stiprus. Ir fet planuojame taip pat lapkriti
kokios kokybes uzsalde?
Pineapple23 parašė:
Panasi ir musu istorija. Per pirma IVF kele 2 ir 5 paru, saldyt neliko nieko. O per 2 ivf kele viena 5 paru blastuka, o kita 6 para uzsalde. Baimes daug, nes irgi b…
Kokie ten skaičiukai nesakė, pasakė tik neblogos, bet prieštai sakė, kad visi silpni. Tai jums vieną ikėlė, ir nekibo? Laikau kumštukus, kad viskas jums būtų gerai. Ir sau laikau. Neturiu su kuo pašnekėti. Nelabai kas supranta to jausmo.
AivaJG parašė:
Kokie ten skaičiukai nesakė, pasakė tik neblogos, bet prieštai sakė, kad visi silpni. Tai jums vieną ikėlė, ir nekibo? Laikau kumštukus, kad viskas jums būtų gerai.…
Nekibo nei kai du kele, nei kai viena. Dabar dideles viltys i ta viena ledinuka❄️❄️ na tikrai, kas nesusidure su situo, tas nesupras
AivaJG parašė:
Kokie ten skaičiukai nesakė, pasakė tik neblogos, bet prieštai sakė, kad visi silpni. Tai jums vieną ikėlė, ir nekibo? Laikau kumštukus, kad viskas jums būtų gerai.…
O kokioj klinikoj jūs gydotės, ir pas kokį gydytoją?
Nesakė kokia situacija buvo po 3 paru?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai